Αγορά σπαστού (αναδιπλώμενου) ποδηλάτου

Ενημερώθηκε στο 7 Νοεμβρίου 2015 στο Αγορά Ποδηλάτου
4 στο 5 Νοεμβρίου 2015

Γειά σας! Σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον ένα σπαστό ποδήλατο με τροχούς 20 ιντσών. Βρίσκω το Ballistic Elfin γύρω στα 300 ευρώ. Τί γνώμη έχετε για το συγκεκριμένο ποδήλατο; Το βαλάντιό μου είναι περιορισμένο. Γύρω στα 250-300 τα διαθέτω. Ιδού το ποδήλατο στη σελίδα του κατασκευαστή.

http://www.ballistic.gr/el/bicycles/view/1331
Υπάρχουν φθηνά επώνυμα (πχ dahon) σε αυτά τα χρήματα ή ζητάω πολλά;

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 6 Νοεμβρίου 2015

κοίτα αν δεν έχεις θέμα χρόνου ξανασξέψου το σπατο για τη είναι αναλογικα ποιο ακριβο απο ‘ενα αντιστηχο ποδύλατο των 300ε και λογο μικρον τροχον και γενικότερα γεωμετριας δεν πάει ηδιέτερα γνώμη μου δεν έχω επιρια εγω έχω ένα 28 τρεκιν
τόρα
το balistiki κοίτα αν δεν έχεις θέμα χρόνου ξανασξέψου το σπατο για τη είναι αναλογικα ποιο ακριβο απο ‘ενα αντιστηχο ποδύλατο των 300ε και λογο μικρον τροχον και γενικότερα γεωμετριας δεν πάει ηδιέτερα γνώμη μου δεν έχω επιρια εγω έχω ένα 28 τρεκιν
τόρα αν παάρεις στην ίδια τιμή ένα ideal ασπόυμαι έχει πολυ καλίτερες ταχίτιτες η μπορει να δεις και τα giant που έχουν τέλια αναλογία τιμής αξίας μιλάω απο εμπιρια έχει μια φίλιμου ένα στην τιμή που λέμε και είναι 5χρονων χορις συντίρηση δουλευουν όλα και είναι και ποιο ελαφρι απο το crossmo της ideal που είναι σε αυτη την τιμή τόρα να σου προτύνω σπαστο δεν  ξέρω ελπίζω να ξέρει κάποιος εγω πάντος τα κοιτάω με μίσω μάτι τα σπατά αυτη είναι η γνώμιμου το balistic θα δουλευει τουλαγιστων απο ταχίτιτες πάλυ απο εμπιρια ξέρω οτι αυτα τα ντεραγιε δουλευουν αυτα καλες βόλτες.και συναίχια με την επισκεύει.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
2 στο 6 Νοεμβρίου 2015

Λοιπόν φίλε μου τα σπαστά γενικά είναι υπερτιμημένα και δεν προσφέρουν την ευχαρίστηση που προσφέρει ένα κανονικό ποδήλατο. Τα σπαστά δεν τα θεωρώ ποδήλατα αναψυχής αλλά μέσο μετακίνησης. Είναι κάτι το “αναγκαστικό” και που το κάνεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή. Αν υπάρχει επιλογή για κανονικό ποδήλατο δες κάτι άλλο στα ίδια χρήματα. 
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το ποδήλατο που κοιτάς είναι μάπα, απλά πιστεύω ότι δεν θα σου χαρίσει την ευχαρίστηση που δίνει το κανονικό. Αν έχεις κανονικό και το θέλεις για συμπλήρωμα, τότε πάρτο. Αν δεν έχεις άλλη επιλογή τότε πάλι πάρτο γιατί είναι σε καλή τιμή για σπαστό.

στο 6 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

στο 7 Νοεμβρίου 2015

τιποτα

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο