Αγορά mountain bike

Ενημερώθηκε στο 7 Μαρτίου 2018 στο Αγορά Ποδηλάτου
3 στο 6 Μαρτίου 2018

Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το παρακάτω ποδήλατο και αν θα μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο σε αυτήν την τιμή. 

Giant revel 3

Link: http://moto-bike.gr/mountain/771-giant-revel-2-.html

Γενικά ψάχνω για ένα mtb έως 300 ευρώ, για χρήση σε χώμα και σε άσφαλτο ως χόμπι και άθληση. Με ενδιαφέρει επίσης και το μέγεθος του σκελετού γιατί έχω ύψος 1,55 μ. Έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για την Giant και την Cube αλλά θα ήθελα να μου πείτε και τις δικές σας προτάσεις.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
1 στο 7 Μαρτίου 2018

Για την giant και έγω να πω τα καλύτερα και σε αυτη την τιμή δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο . Βασικά είναι πολύ καλή και τίμια η τιμή αυτή. Τώρα αν θες επιδει ηπες ότι θες να πας και δρόμο τσέκαρε και τα τρεκκινκ που απλα πάνε ποιο άνετα στον δρόμο από τα mtb αλλα δεν πάνε τόσο καλά σε πολύ βουνό αλλα αν δεν πας σε τίποτα γκρεμους και είσαι απλα σε φάση τέτοια
Τότε τα τρεκκινκ είναι πολύ καλυτέρα κατά την γνώμη μου
Αυτά …

στο 7 Μαρτίου 2018

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Ναι γνωρίζω για τα Trekking αλλά έχω καταλήξει σε Mountainbike. Δεν βρήκα το συγκεκριμένο ποδήλατο στο νούμερό μου (small) και κλίνω προς το ακριβώς επόμενο μοντέλο που έχει γυναικείο σκελετό
Giant revel 4
http://lazaridisbike.gr/ποδηλατα/mountain/mountain-giant/338-giant-revel-4-w-lilac.html

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 7 Μαρτίου 2018

Καλύτερα μην πάρεις γυναικείο σκελετό για τι αν είσαι άντρας δεν θα σε βολέψει λογικά … Δεν ξέρω αν θα εχει πραγματικά διαφορά πέρα από την οπτική αλλα και πάλι ….

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο