Αλλαγη ανάρτησης ??

Ενημερώθηκε στο 25 Αυγούστου 2022 στο Τεχνικά Θέματα
4 στο 24 Αυγούστου 2022

Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους!! Έχω ένα cube aim ex 29 και φορά suntour xcm 30..θέλω να ρωτήσω.. Του κάνω καπωσ σκληρή χρήση κ η ανάρτηση αυτή έχει προειδοποίηση ότι δεν … χρειάζεται να αλλάξω ανάρτηση?και αν ναι ποια θα θεωρούσατε κατάλληλη για αυτό το ποδήλατο ώστε να μην αλλάξει η γεωμετρία του?? Ευχαριστώ πολύ (συγνώμη για την ασχετοσυνη μου..προσπαθώ να μπω στο κλίμα κ εγώ)

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 24 Αυγούστου 2022

Η γεωμετρία δεν αλλάζει για τι, την ανάρτηση την κώβεις εσύ από πάνω όσο πρέπει (όσο είναι και η παλιά σου).

Τώρα για αυτό το ποδήλατο θα σου έλεγα αν έχεις να πλυρώσεις αυτή την εδώ . Βέβαια μπορείς να πάρεις και την REBA αλλά είναι ποιο ακριβή και έχει βέβαια ποιο πολλές ρυθμίσεις. Γνώμη μου είναι ότι όποια και από τις δύο να πάρεις θα είναι ποιο καλή από αυτήν που έχεις βέβαια είναι και ποιο ακριβές από αυτήν που έχεις. Αν θες μπορώ να πω σε ποιο πλλές λεπτομέριες αν μου πεις τι ακριβώς χρήση κάνεις στο ποδήλατο. 

Καλέ βόλτες !!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 24 Αυγούστου 2022

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!!κοίτα Μ άρεσει να το πηγαίνω σε μονοπάτια κ σε κακοτραχαλους χωματόδρομους με λίγο ταχύτητα παραπάνω…θα ψάξω ότι μου έστειλες κ θα αποφασίσω.. ωστόσο αν σκεφτείς κάτι ακόμα κ βρεις χρόνο,θα περίμενω να ψάξω κ αυτά!!σε ευχαριστώ πολύ!!!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 24 Αυγούστου 2022

Γενικά, πιστεύω ότι η recon θα είναι πολύ καλή για αυτήν την χρήση. Θα είναι και μια αναβθμιση από αυτήν που έχεις τώρα.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 25 Αυγούστου 2022

Σε ευχαριστώ πολύ πραγματικά!!!θα τις κοιτάξω όλες να θα χτυπήσω μια από αυτές!!! καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους!!!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο