Βόλτα στη Δάφνη

Ενημερώθηκε στο 27 Νοεμβρίου 2016 στο Ποδηλατόβολτες
6 στο 11 Μαΐου 2016

Μετά από αρκετό καιρό, είπα να κάνω μία βόλτα στον ποδηλατόδρομο της Δάφνης. Έχω ξαναπάει μερικές φορές, αλλά μετά σταμάτησα γιατί ήταν γεμάτος αυτοκίνητα.

Εκεί που έκανα ποδήλατο, μία κυρία περπατούσε προς τα εμένα στον ποδηλατόδρομο και κοιτούσε τα παπούτσια της (ή κάτι άλλο που ήταν κάτω). Κορνάρω (έχω μία ηλεκτρονική κόρνα αρκετά δυνατή), αλλά συνέχισε να κοιτάει τα παπούτσια της. Συνέχισα να κορνάρω και την είδα να πηγαίνει προς το πεζοδρόμιο (που ήταν άδειο). Πίστεψα ότι θα φύγει από τον ποδηλατόδρομο, αλλά μετά μπήκε ξανά στη μέση (ακόμα δεν με είχε δει). Πατάω φρένο και τότε με είδε και άρχισε να φωνάζει να πηγαίνω πιο αργά κλπ και της λέω ότι είναι ποδηλατόδρομος. Εκείνη άρχισε να με βρίζει και έφυγε.

Μετά αφού είχα βγει από τον ποδηλατόδρομο, ένας άντρας μεγάλος σε ηλικία πήγαινε ανάποδα στον δρόμο. Του κορνάρω και μου φωνάζει “μεγάλος άνθρωπος είμαι”…

Τα σχόλια δικά σας…

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
1 στο 11 Μαΐου 2016

Απλά 

Υπομονή σύνεση και προσοχή.

Ευρώπη δεν θα γίνουμε ποτέ…

στο 11 Μαΐου 2016

κοίτα τουλάχιστον ήσουν σε ποδηλατοδρόμο εγώ μένω Πειραιά που δεν έχει ποδηλατοδρόμο και αναγκαστηλκα είμαι στο δρόμο και ακούω και εγώ διαφορά αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το ποδήλατο και αυτά που έχει αν προσφέρει στον αναβάτη για αυτό μην πτόησε φόρα το κράνο σου και όρμα φίλε ποδηλάτη  
ή όπως πολύ καλά λέει ο vardeos

Υπομονή σύνεση και προσοχή.Από vardeos

 Ελλάδα είμαστε με τα θετικά και τα αρνητικά μας το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι υπάρχουν και χειρότερα και που ευτυχώς για μας είναι μακριά άρα είμαστε πολύ καλά (σχετικό)

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 25 Νοεμβρίου 2016

εδω πηγα κυριακη στον ιδρυμα νιαρχου εχει ενα μεγαλο ποδηλατοδρομο και βεβαια πεζοδρομιο ακριβως διπλα. μου εκανε εντυπωση που ολοι μα ολοι οι πεζοι κρατωντας χερι χερι απολαμβαναν το περιπατο τους στον ποδηλατοδρομο δεν τους εφτανε το πεζοδρομιο πλατύ φαρδύ? τι να πω και αναγκαζόμουν να τους την λεω, τα ζωα. καναν οτι δεν ακουγαν. απαραδεκτο εδω στη ελλαδα.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 25 Νοεμβρίου 2016

επρεπε να πατησω κανεναν και να κανω οτι δεν τον ειδα

στο 26 Νοεμβρίου 2016

Όχι δεν έπρεπε μην πέφτεις στο επιπεδο τους θελει υπομονή το πράγμα αν θές να κανείς κάτι για αυτό πες τω σε κάποιον αρμόδιο (αστηνομια) αν και δεν νομίζω να κάνε κάτι αλλά εσύ αυτό μπορείς να κανείς μόνο με τις βρισιές και το ξύλο δεν θα πετύχεις τίποτα το καλό :S οπότε να είσαι εσύ εντάξει και άσε τους άλλους στην …………. Τους εσύ κοιτα να είσαι όσο ποιο σωστό μπορείς φίλε και μην αφήσεις κανένα περιστατηκο τέτοιου τύπου να σε απομακρινει από το ποδήλατο

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 27 Νοεμβρίου 2016

Μην ανησυχείς,παντού τα ίδια γίνονται!Στην Καστοριά έχουμε έναν και μοναδικό ποδηλατόδρομο που δεν συνδέεται με τίποτα,είναι “τυφλός” !Μήκους ούτε 1 χλμ(900 μετρα)!!Δίπλα ακριβώς έχει πεζόδρομο.ΕΕΕ!λοιπόν ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά δεν είδα πεζό η δρομέα η καποιον με καρότσι στον πεζόδρομο!!ΟΥΤΕ ΜΙΑ!Αστα ,βράστα!…Και ναι! και εδώ τελευταία έχει αρχίσει και γίνεται και πάρκινγκ μιας καφετέριας που βρίσκεται στην αρχή του!Δεν έχουμε ελπίδα…(οταν βλεπεις, πόσο συχνά παρκάρουν αυτοκίνητα στις ράμπες για καρότσια στα πεζοδρόμια,τότε σιγουρεύεσαι οτι είμαστε για τα μπάζα ως κοινωνία…)

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο