0 στο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ευχαριστω!Το προσεξα τα εβαλα μεσα προσεχτικα και χωρις να τα στραβωσω και τα σκουπισα και καλα. Δεν νομιζω να εχω θεμα.Αντε τωρα υπομονη μεχρι το Πασχα..

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 1 Μαρτίου 2016

καλό φόρετα και περιμένω να δω και συγγριση με τα acera μου λογικά θα πρέπει να είναι καλύτερα.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
3 στο 1 Μαρτίου 2016

Υποθετω οτι εχουν λιγο σκληροτερο φρεναρισμα αλλα δεν ξερω λεπτομερειες.Παντως οι κατηγοριες πανε ως εξης μιλωντας για τις σειρες της Shimano.Εννοειτε πως δεν ισχυει απαραιτητα το παρακατω.

Αρχαρια: Altus,Acera,Alivio 
Μεσαια/μετρια :Deore,SLX
Προχωρημενη/Αγωνιστικη:XT,XTR,SLX

στο 2 Μαρτίου 2016

ναι  δίκιο έχεις έτσι πάνε ακριβός απλά διαφοροποιούνται και ως προς στην χρίση για παράδειγμα το δικό μου είναι τρέκιν oπότε μέχρι και τα deore μπορώ να βάλω και δεν με νοιάζει για τη αυτά που έχω είναι πολύ καλύτερα από ότι χρειάζομαι το μόνο σπαστικό είναι όταν βρέχονται με θαλασσινό νερό που τα τακάκια ρητίνης καταστρέφονται σχεδόν μήπως όταν χαλάσουν οι δίσκοι μου μήπως βάλω σίδερου αυτά γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα φρένα απλά αυτό με τη θάλασσα με ενοχλεί και για αυτό είθε λα να κάνω την συγγριση καλή συνέχια

στο 2 Μαρτίου 2016

Προσοχή στο θαλασσινό νερό. Δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με τα εξαρτήματα του ποδηλάτου γιατί θα σκουριάσουν πολύ πολύ γρήγορα. Το αλάτι κάνει κακό στα μέταλλα. Οπότε αν τύχει και έρθει σε επαφή θέλει καλό πλύσιμο έπειτα για να καθαρίσει καλά!

στο 3 Μαρτίου 2016

νε το ξέρω απλά επιδει μένω κοντα σε θάλασσα αυτό δεν είναι πολύ εφικτο οπότε το cube διαλύεται

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο