Ειδήσεις στο φόρουμ

Ενημερώθηκε στο 11 Αυγούστου 2015 στο Ιδέες-Προτάσεις για το φόρουμ
2 στο 3 Αυγούστου 2015

Λοιπόν παιδιά σκέφτομαι να ενσωματώσω και ειδήσεις στο φόρουμ μας. Ωστόσο επειδή δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να τις ενημερώνω καθημερινά λόγω του φόρτου εργασίας μου, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει διάθεση από μερικά μέλη να αναρτούν και αυτά ειδήσεις ώστε να μαθαίνουμε περισσότερα νέα.

Θα μπορούσα κάλλιστα να τις ενημερώνω μόνο εγώ αλλά δεν θα μου άρεσε να ανεβαίνουν 2-3 ειδήσεις κάθε 2-3 μέρες μόνο. Δεν έχει και νόημα αν οι ειδήσεις ενημερώνονται τόσο σποραδικά.

Επομένως όσοι ενδιαφέρονται να αναρτούν και αυτοί ειδήσεις θα ήμουν ευγνώμων αν συμμετείχαν. Δεν ζητάω τίποτα τρελό, απλά όταν για παράδειγμα διαβάζετε κάποια είδηση σχετική με το ποδήλατο και θεωρείτε ότι θα ήταν καλό να μοιραστεί και στο φόρουμ να αναρτάτε ένα κειμενάκι και καμιά εικόνα.

Οι ειδήσεις μπορούν κάλλιστα να προέρχονται από άλλα φόρουμ ή και σελίδες σχετικά με το ποδήλατο με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να υπάρχει στο κάτω μέρος η παραπομπή στην πηγή από την οποία προέρχεται η είδηση. Δεν είναι θεμιτό άλλωστε να κλέβουμε τον κόπο των άλλων.

Γράψτε από κάτω όσοι ενδιαφέρεστε για την ιδέα μου. (Εννοείται ότι αν κάποιος θέλει να σταματήσει στη συνέχεια να ενημερώνει με ειδήσεις είναι ελεύθερος να σταματήσει.)

Σας ευχαριστώ 🙂

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 9 Αυγούστου 2015

Παρά πολύ καλή ιδέα νομίζω ότι όλοι μας θα χαρούν να συμμετέχουν!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 11 Αυγούστου 2015

Τέλεια φίλε μου… Ευχαριστώ για τη συμμετοχή!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο