Επιλογή πεταλιού

Ενημερώθηκε στο 29 Μαΐου 2015 στο Αγορά Εξαρτημάτων
3 στο 28 Μαΐου 2015

Καλησπέρα μου έχει σκουριάσει ο άξονας του πεταλιού και θέλω να το αλλάξω πριν προχωρήσει η σκουριά. Έχετε να προτείνετε κανενα καλο και οικονομικό???

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 28 Μαΐου 2015

Αν τα πετάλια σου είναι καλά θα πρότεινα να προσπαθήσει να απομακρύνεις τη σκουριά και να τα λαδώσεις άμα δεν είναι σε τραγική κατάσταση.. Άμα πάλι είναι του κιλού τότε άλλαξε τα.

Επίσης δώσε μας λίγα στοιχεία παραπάνω.. Κάνεις αρκετά χιλιόμετρα και θα ήθελες κάτι σε κουμπωτά πετάλια? Δεν θα σε ενδιέφεραν τα κουμπωτά και θέλεις κάτι πιο άνετο? Θέλεις να είναι φαρδύ? Γενικά πες μας τι περιμένεις από τα νέα σου πετάλια..

Εγώ θα πρότεινα να αγοράσεις πετάλια τύπου spd για να χρησιμοποιείς κουμπωτά παπούτσια.

Γενικά μπορείς να βρεις spd πετάλια με κανένα 25άρι αν σε ενδιαφέρει.. Βέβαια μετά θέλεις και ειδικά παπούτσια που έχουν κανένα 50άρι αλλά πραγματικά η διαφορά που προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη. Όλα αυτά αν κάνεις αποστάσεις. Αν τα θέλεις απλά για να κάνεις τη δουλειά σου τότε αλλάζει το θέμα..

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 29 Μαΐου 2015

ναι τα έχω δει τα spd αλλα πιστευω ότι δεν είμαι ακόμα σε θέση για αυτά και κυρίως επειδή δεν έχω την δυνατότητα να επιλέξω παπούτσια λόγω της περιοχής που είμαι και επειδή δεν έχω ξαναβάλει για να ξέρω τι να επιλέξω από ίντερνετ. έχω ψιλό καταλήξει στα shimano pd-mx 80

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 29 Μαΐου 2015

Εγώ πάντως θα έλεγα από τη στιγμή που θα δώσεις τόσα χρήματα να πάρεις spd. Για το μέγεθος μην ανησυχείς.. Και εγώ από ίντερνετ τα πήρα χωρίς να τα δοκιμάσω και μου είναι μια χαρά… Το μόνο που θα κάνεις είναι να τα πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που φοράς τα αθλητικά σου. Θα σου είναι μια χαρά.. Το ίδιο έκανα και εγώ και δεν είχα θέμα.

Στα αθλητικά φοράω 43 και τα spd τα πήρα 44. Όλα θα είναι κομπλέ. Οι περισσότεροι τα παίρνουν ένα νούμερο μεγαλύτερα. Είχα ψάξει στο ίντερνετ και αυτό έλεγαν όλοι όταν ήταν να τα αγοράσω.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο