Επιλογη σκελετου αναρτησης

Ενημερώθηκε στο 30 Μαρτίου 2021 στο Μπλα μπλά
5 στο 26 Μαρτίου 2021

Για ποδηλατο τρεκινκ
Τι να επιλεξω ;
Σκελετό σιδερενιο χωρις αναρτηση;
Ή σκελετό αλουμινιου με αναρτηση χωρις κλειδωμα
Αφορα αγορα μεταχ.ποδηλατο με μπατζετ 200ευρω μαξ.
Ευχαριστω

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
1 στο 26 Μαρτίου 2021

Μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις αυτό αν θες να έχεις μια απορόφηση στους κραδασμούς καλό είναι να έχεις ανάρτυση για αυτό. Αλλά να ξέρεις πως η ανάρτηση κοστίζει στην απόδοσης της ενεργεία απο τα πόδια σου στα γρανάζια για την κήνηση του ποδηλάτου, διότι κάποια απο αυτή την δύναμη πάει στην συμπίεση της ανάρτησεις. Για αυτό καλό θα είναι να έχεις κλείδωμα για την ανάρτηση , κυρίος για της ανηφόρες.

Αν πάλει δεν σε νοιάζει ταρακούνημα τότε καλύτερα να μην έχει ανάρτηση καθόλου, με αυτόν τρόπο θα έχεις μέγιστη απόδοση ότι δίνεις θα πιγένει στο σύστημα μετάδωσεις καλά όχι και 100% χάνεις και απο αλλού αλλά θα είναι πολύ καλήτερα χωρίς ανάρτηση για αυτό και τα ποδήλατα δρόμου δεν έχουν αναρτήσεις καθόλου. Από την άλλη αν πας σε χώμα τότε ναι την θες την ανάρτηση ειδικά αν έχει πέτρες και γενικά ο δρόμος είναι ανόμαλος δεν έχεις επιλογή εκεί το να μην έχεις ανάρτησεις μπορεί να κοστίσει σε χάσιμο του ελένχου του ποδηλάτου.

στο 26 Μαρτίου 2021

Απο αποψη βαρους
Ειναι ελαφρυτερο ενα ποδηλατο αλουμινιου με αναρτηση σε σχεση με ενα hi ten χωρις αναρτηση
Ρωταω αν ξερετε γιατι οι εταιριες ποδηλατων συνηθως δεν λενε το βαρος του ποδηλατου

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 27 Μαρτίου 2021

Δεν το λένε για τι εξαρτάτε … Από που το μετράς και μπορείς να βρεις αεροαναρτήσεις σαν την δικιά μου που είναι ποιο ελαφρυές απο πιρούνι άκαμπτο οπότε … και αυτό εξαρτάτε. 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 30 Μαρτίου 2021

Αν το πας απο αποψη βαρους ο σκελετος σιδερου χωρις αναρτηση θα ειναι πιο βαρυς απο αυτον του αλουμινιου. Αν απο την αλλη παρεις αναρτηση θα πρεπει να εχει κλειδωμα για να ειναι σταθερο το ποδηλατο στις ανηφορες κυριως.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 30 Μαρτίου 2021

Η ανάρτηση και ο σκελετός είναι ξεχωριστό κομμάτι του ποδηλάτου μπορείς να πάρεις ότι υλικό ανάρτηση θες σε ότι υλικό σκελετό θες.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο