Γνώμη για κλειδαριές

Ενημερώθηκε στο 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Ποδήλατο & Ασφάλεια
6 στο 10 Φεβρουαρίου 2017

Θα ηθελα την γνωμη σας για αυτες τησ 2 κλειδαριες.

http://www.malatestasbikes.gr/shop/rfr-folding-lock-l/

http://www.malatestasbikes.gr/shop/rfr-folding-lock/

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 11 Φεβρουαρίου 2017

δεν έχω χρησιμοποιήσει καμία από τις δύο εγώ έχω αυτήν 

και έκανε 15 ευρώ απο gatsuli και δεν με απογοήτευσε ποτέ (μέχρι τώρα) αυτές που έχεις στήλη από τις φώτο μου φενόνται πολύ εύθραυστες αλλά μπορεί και να μην είναι 

Μία ιδέα είναι να πάρεις μια για μηχανή που είναι πολύ αντοχής και γενικά να είναι χοντρή και με πλαστικό για να μην μπορεί να την κόψει κοφτείς (εύκολα) 

αυτά από μένα 

γενικά για τι χρήση θα προορίζετε η αλυσίδα; πόση ώρα ; και σε καλή η κακιά περιοχή 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 11 Φεβρουαρίου 2017

Καλησπέρα!

Αυτή με τους 60 πόντους νομιζω ειναι πολύ κοντή. 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 11 Φεβρουαρίου 2017

Φίλε μου θα σου πρότεινα να κοιτάξεις κανένα πέταλο σε αυτά τα λεφτά. Οι δύο κλειδαριές που προτείνεις είναι καλές αλλά όχι κορυφαίες για τα χρήματα που ζητούν. Για παράδειγμα αυτό. Σε ζήτημα ασφάλειας είναι πολύ καλύτερο από αυτά που προτείνεις εσύ. Γενικά οι πτυσσόμενες κλειδαριές είναι ευάλωτες σε στραβώματα και σπασίματα με λοστό. Οι κλειδαριές τύπου συρματόσχοινο σαν αυτή του musicfun είναι ευάλωτες σε ψαλίδια. Οι κλειδαριές τύπου πέταλο είναι καλύτερες γιατί κόβονται μόνο με τροχό. Εύκολα σχετικά αλλά παράγουν αρκετό θόρυβο για να κοπούν σε αντίθεση με τις άλλες λύσεις που παραβιάζονται πιο αθόρυβα.

Το κακό μέρος του πετάλου (έχω και ξέρω) είναι ότι δεν μπορείς να το κλειδώνεις (το ποδήλατο) σε όλα τα σημεία. Για παράδειγμα αν κάποια κολώνα είναι πολύ χοντρή όπως αυτές του φωτισμού δεν μπορείς να το κλειδώσεις γιατί δεν χωράει στο U του πετάλου. Από την άλλη έχουν όγκο κατά τη μεταφορά.

Θα σου πρότεινα να το σκεφτείς ανάλογα και με τη πόλη στην οποία μένεις. Αν είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα πρότεινα σίγουρα πέταλο. Αν είσαι σε κάποια επαρχιακή πόλη ή πολύ ήσυχη περιοχή μεγάλης πόλης πάρε ότι σου αρέσει και σε βολεύει καλύτερα.

Τέλος αν τύχει και πάρεις σαν του musicfun θα σου πρότεινα να πάρεις με πλέξιμο σαν αυτό 

και όχι σαν αυτό

Η διαφορά τους είναι ότι το πρώτο είναι περισσότερο ανθεκτικό στα ψαλίδια.

Τέλος αν επιμένεις σε αναδιπλούμενες θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς abus μεριά. Για παράδειγμα αυτή. Έχουν πολύ καλύτερες ενισχύσεις και είναι περισσότερο ασφαλείς. Η διαφορά στα χρήματα δεν είναι μεγάλη άλλωστε.

Αν μένεις σε επικίνδυνη περιοχή δες και το βίντεο μου και κλείδωσε με τα αντίστοιχα (πέταλο και συρματόσχοινο) και με τον τρόπο αυτό αν έχεις ακριβό ποδήλατο.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 12 Φεβρουαρίου 2017

Πραγματι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η χρήση και η περιοχή εγώ αυτήν που έβγαλα και ανέβασα ποιο πάνω την έχω για το πολύ 25′ οταν αφήνω το ποδήλατο για να παω στο video club η σε κανα άλλο μαγαζί που να έχει τζαμαρία και να έχω πάντα οπτικη επαφή και όπως είπα όχι πάνω 25 λεπτα (δεν το αδηνω από τα ματια μου ) αν είναι να το αφήνεις για κανένα βράδυ ασπουμαι τοτε ναι δες το video του guru 😉

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 12 Φεβρουαρίου 2017

σας ευχαριστω μαλλον θα παρω πεταλο. στην αθηνα μενω.  το πτυσομενω θελω να το δω βεβαια. δεν το θελω για να το αφηνω για ωρες. για κανα παρκο στον φλοισβο στον νιαρχο που δεν μπορεις να μπεις με το ποδηλατο μεσα στο παρκο.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 12 Φεβρουαρίου 2017

Ναι για εκεί κάλο θα ήταν το πεταλλο ένας φίλος μένει εκεί κοντά και του φάγανε το ποδήλατο από το μπαλκόνι !!!!! Οπότε πέταλο και προσοχη πολύ στην καληθεα και στο φαλιρο

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο