Στα μέτρα μου!!

Ενημερώθηκε στο 19 Σεπτεμβρίου 2020 στο Συζήτηση για Εξαρτήματα - Αξεσουάρ
4 στο 13 Σεπτεμβρίου 2020

Καλησπέρα! Έχω ένα ideal cityrun και επειδή αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα στην πλάτη μου θα ήθελα να το κάνω λίγο πιο φιλικό και σκεφτόμουν μία αλλαγή σε λαιμό και τιμόνι. Τώρα φοράει λαιμό 7cm μήκος και 7° κλίση, το τιμόνι είναι φλατ. Έχετε να προτείνετε κάτι και αν πιστεύετε ότι θα είναι σωστή και αν κάνει δουλειά αυτή η αλλαγή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 14 Σεπτεμβρίου 2020

Εάν το ποδήλατο δεν σου κάνει σαν μεγεθος δεν μπορείς να το φτιάξεις εσύ το κάθε ποδήλατο έχει μέγεθος και πίνακα που λέει ποιο μέγεθος να πάρεις ανάλογα το ύψος σου. Δεν ξέρω πως θα επειρεασει την γεωμετρία αυτή η αλλαγή αλλα αν το ποδήλατο δεν σου κανει δεν θα σε σωσει. Ακομα καλό είναι να δεις και το video του the bike guru στο YouTube έχει ένα σχετικό βίντεο που εξηγεί για το πώς μπορείς να ρυθμίσεις το ποδήλατο στα μέτρα σου.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 15 Σεπτεμβρίου 2020

Το ποδήλατο είναι L στα 57cm και το ύψος μου είναι 1.92. Συμβουλευτικα τους οδηγούς μεθεγων όπως είπες αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω το μόνο που θέλω είναι να το φέρω σε πιο όρθια θέση για την πλάτη. Τώρα εάν αυτό γίνεται ή δεν γίνεται και αν θ αλλάξει η στάση της πλάτης μ αυτή την αλλαγή δεν μπορώ να το ξερω γι αυτό και ζήτησα συμβουλή.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ok γενικά trekking είναι δεν θα έπρεπε να είναι πολύ σκιφτω… Εφόσον έχεις ρυθμίσει σωστά την θέση πάνω τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι αυτό που λες αλλά δεν ξέρω αν θα βοηθήσει ή όχι ίσως ξέρει κάποιος άλλος …
Πάντως γενικά για αυτό δικάζουμε τα ποδήλατα προτού τα πάρουμε

αγοράσουμε για περιπτώσεις σαν και αυτή.
Ελπίζω να βγάλεις άκρη
Καλές βόλτες !!!

στο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Καλές βόλτες και σε σένα

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο