Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα κατά τη χρήση του φόρουμ?

Ενημερώθηκε στο 26 Δεκεμβρίου 2015 στο Ιδέες-Προτάσεις για το φόρουμ
11 στο 29 Αυγούστου 2015

Φίλοι μου μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός από την έναρξη της λειτουργίας του φόρουμ και είμαστε πλέον αρκετά μέλη θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε αντιμετωπίσει κάποια δυσλειτουργία κατά τη χρήση του φόρουμ προκειμένου να το βελτιώσω…

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 28 Σεπτεμβρίου 2015

Πιστευω οτι θα ηταν καλο να χωριστει το φορουμ σε καποιες κατηγοριες,ωστε να γινει πιο χρηστικο!Το προβλημα του να εντοπιζεις μια απαντηση που σε ενδιαφερει θα γινεται πιο εντονο,οσο μεγαλωνει το φορουμ κ αυξανονται κ οι ερωτησεις!

 

Επισης καλο θα ηταν ωσ διαχειριστης να αλλαζεις τον τιτλο του καθε ενος που ρωταει κ δεν εχει βαλει τον σωστο τιτλο,ωστε να βοηθουνται κ αλλοι αναγνωστες κ να μην ανοιγουν αλλο νημα με την ιδια ουσιαστικα ερωτηση!

Συνεχισε την πολυ καλη δουλεια!

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστώ για τις προτάσεις φίλε μου. Η αλήθεια είναι ότι το θέμα με τις κατηγορίες το έχω σκεφτεί και εγώ. Ωστόσο υπάρχει και η αναζήτηση που μπορεί να βοηθήσει κάποιον που ψάχνει κάτι. Αυτό βέβαια δεν είναι λόγος για να μη διορθωθούν οι κατηγορίες.

Τέλος το ζήτημα της διαχείρισης είναι υπαρκτό και δυστυχώς ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος τελευταία. Οπότε μπαίνω μια στο τόσο. Αν κάποιος θα ήθελε να με βοηθήσει με τη διαχείριση (τοποθέτηση του θέματος στη σωστή κατηγορία και διόρθωση τίτλων), θα ήμουν ευγνώμων. Είναι πολύ απλή διαδικασία…

Θα προσπαθήσω για το καλύτερο 🙂

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 4 Οκτωβρίου 2015

Μια βασική “δυσλειτουργία” στη χρήση του φόρουμ είναι το γεγονός ότι ενώ τα νήματα εμφανίζονται σωστά με χρονολογική σειρά, δεν υπάρχει δυνατότητα να πάμε στις πιο πράσφατες απαντήσεις άμεσα και με ευκολο τρόπο. Όπως είναι η σχεδίαση του θα πρέπει να κατεβάζουμε τη μπάρα του browser και να περιμένουμε να φορτώνει τα επόμενα θέματα. Αν ο αριθμός των απαντήσεων/σχολίων μεγαλώσει αρκετά, αυτή η λειτουργία θα είναι πλέον αποτρεπτική. Ευχαριστώ.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 4 Οκτωβρίου 2015

Έχεις δίκαιο σε αυτό φίλε μου. Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Θα το διορθώσω σύντομα..

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
6 στο 24 Δεκεμβρίου 2015

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω νέ θέμα. Μου γράφει ”You enter an invalid captcha”.
Τι μπορεί να φταίει?

στο 25 Δεκεμβρίου 2015

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Απ ότι βλέπω φίλε μου λειτουργεί κανονικά η δημιουργία θέματος. Ζήτησα και από άλλο μέλος να κάνει μια δοκιμή και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Ίσως να υπήρξε προσωρινό πρόβλημα. Δοκίμασε και πάλι και ενημέρωσε με. Ευχαριστώ.

στο 25 Δεκεμβρίου 2015

Τιποτα… το ίδια μου γράφει ”You enter an invalid captcha

 

στο 26 Δεκεμβρίου 2015

Το πρόβλημα μάλλον αποκαταστάθηκε. Δοκίμασε και πάλι και ενημέρωσε με. Χρησιμοποιούσες φορητή συσκευή (κινητό ή tablet) ή από τον υπολογιστή? Επίσης με ποιον browser (chome, firefox, internet explorer, άλλο;)
Οι πληροφορίες αυτές θα με βοηθήσουν να καταλάβω τι έγινε. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση..

στο 26 Δεκεμβρίου 2015

Σταθερό υπολογιστή που όμως είναι συνδεδεμένος στο ρουτερ όχι με καλώδιο αλλα ασύρματα με στικακι usb. Δοκίμασα με Firefox και Chrome. Θα δοκιμάσω ξανά και θα ενημερώσω.

στο 26 Δεκεμβρίου 2015

Οκ το θέμα λύθηκε. Εκτος από bike guru είσαι και pc guru.
Eυχαριστώ πολύ!

στο 26 Δεκεμβρίου 2015

Τέλεια! Η δουλειά μου είναι προγραμματιστής οπότε αυτά λύνονται εύκολα. Το θέμα είναι να βρίσκεται ο χρόνος.. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο