Αγορά ποδηλάτου δρόμου 900-1000€

Ενημερώθηκε στο 23 Απριλίου 2020 στο Πόλη & Ποδήλατο
1 στο 21 Απριλίου 2020

Giant Contend 1 2020
Cannondale Synapse Alloy Sora 2020
Focus Izalco Race 6.9 2020
Willier Montegrappa
Ποια θεωρείτε καλύτερα για τη τιμή;
21 χρονών 70 κιλά

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 23 Απριλίου 2020

Λοιπόν σε αυτό που αναφέρεις τα κιλά και την ηλικία καλό είναι να ξέρεις το ύψος σου για τι ανάλογος με αυτό πρέπει να πάρεις το ανάλογο μέγεθος στον σκελετό του ποδηλάτου,τα ποδήματα βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη σαν τα παπούτσια πρόσεξε να πάρεις το σωστό.

Τώρα στο θέμα μας ποιο πολύ έχει να κάνει με το ποια γεωμετρία σε βολεύει εσένα παραπάνω για παράδειγμα όπως τα κόβω με το μάτι εγώ θα πήγαινα στο cannondale , γενικά το μόνο που έχει σημασία έχει ποιο ποδήλατο θα κάτσει καλά σε εσένα οπότε καλά θα ήταν αν μπορούσες να τα δοκιμάσεις πριν τα αγοράσεις για τι αυτό μόνο έτσι μπορείς να το εξακριβώσεις. Από το θέμα του εξοπλισμού πάλι δεν πιστεύω ότι έχουν μεγάλες διαφορές και πραγματικά δεν θα έχει τόσο μεγάλη διαφορά. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

Τέλος αυτά τα ποδήλατα είναι για επιδόσεις και για να μπορείς να έχεις αυτές τις επιδόσεις θα πρέπει να είσαι όσο τον δυνατόν ποιο σωστά πάνω στο ποδήλατο και για αν γίνει αυτό πρέπει να βρεις ποιος σκελετός ταιριάζει σε εσένα.

Αυτά ξέρω ελπίζω να βοήθισα καλές βόλτες…

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο