Αγορά Σπαστού Ποδηλάτου – Tern Vs Graziella

Ενημερώθηκε στο 24 Απριλίου 2019 στο Αγορές
1 στο 23 Απριλίου 2019

Καλησπέρα σας, 

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω σπαστό ποδήλατο ως δώρο σε κοπέλα. Είμαι γενικά αρχάριος στο χώρο του ποδηλάτου, αλλά μετά από αρκετή αναζήτηση στο διαδίκτυο και σε καταστήματα ποδηλάτων, και με βάση τα χρήματα που διαθέτω (γύρω στα 400 ευρω) είμαι ανάμεσα σε 2 επιλογές:

  1. Tern Link A7 (το οποίο θεωρώ ότι είναι η πιο ασφαλής επιλογή λόγω ονόματος)
  2. Graziella Metro 6s ( link με τα χαρακτηριστικά του https://www.podilato.eu/files/uploads/15-10-9-294XXXX-294-Podilato.eu-Podilata-Bikes-Graziella.pdf )

Η αλήθεια είναι πως κλίνω προς τη 2η επιλογή (Graziella) κυρίως επειδή μου αρέσει περισσότερο στυλιστικά – οπτικά (είναι δώρο για κοπέλα άλλωστε). 

Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα στο ίντερνετ σχετικά με τη συγκεκριμένη εταιρία, πόσο μάλλον κριτικές για το συγκεκριμένο ποδήλατο.

Οποιαδήποτε λοιπόν βοήθεια, πληροφορία, ή απλά γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.

‘Εχει κανείς εμπειρία των συγκεκριμένων ποδηλάτων; Θεωρείτε πως είναι ρίσκο η αγορά του “άγνωστου” Graziella; (υπ’ όψιν ότι πωλείται από κατάστημα με καλή φήμη σχετικά με την υποστήριξη και το service του)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 24 Απριλίου 2019

Δεν ειμαι ειδικος σε αυτο το θεμα αλλα στην θεση σου θα επαιρνα το tern καθως εχω καβαλισει ενα και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο