Αγορα τρομπας δαπεδου.

Ενημερώθηκε στο 25 Σεπτεμβρίου 2018 στο Συζήτηση για Εξαρτήματα - Αξεσουάρ
7 στο 23 Σεπτεμβρίου 2018

Πια η γνωμη σας για την

https://www.lezynestore.com/floorpump-high-pressure/lezyne-steel-floor-drive-metallic-silver-3045.html#/630-color-metallic_silver/1504-size-silver

 

Κάπου διάβασα οτι το καλύτερο ειναι το σώμα να ειναι αλουμινιο για να μην ζεσταίνετε όπως το ατσαλι και κανει διαστολες

Περιμενω προτάσεις σας φυσικά.

Ευχαριστώ

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 24 Σεπτεμβρίου 2018

καλή θα είναι αλλά φένετε λίγο ακριβή θέλω να πω εγώ πείρα μαι beto πριν 4 χρόνια και ακόμα είναι μια χαρά να εγω αυτην έχω http://www.gatsoulis.gr/pd/trompa-dapedou-veto-me-manometro-skouro-asimi-470253-43992.htm?lang=el&path=-1525516840 αλλά παίζει ρόλο και στα πόσα psi-bar θες να φτάνει. Για τα 60 psi που βάζω εγώ αυτή η τρόμπα είναι μια χαρά :).

Για το θέμα της ζέστης που λες δεν έχω παρατηρήσει κάτι ζεσταίνετε μεν αλλά όχι πολύ και δεν έχω δει κάποια δυσλειτουργία εξαιτίας της ζέστης ή μόνη δυσλειτουργία που έχω δει είναι καμιά φορά πρέπει να βάλεις στην θέση του τον σωλήνα στο μανταλάκι της βαλβίδας αλλά οκ δεν είναι και κάτι το τρομερό 🙂

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 24 Σεπτεμβρίου 2018

Έχω και εγώ τη beto εδώ και τρία χρόνια και φουσκωνω μέχρι 100psi με λίγο παραπάνω δύναμη αλλά είναι οκ.

Μόνη ένσταση μου με τη beto είναι ότι επειδή έχω presta valve αν φουσκωσω χωρίς ανταπτορα (από presta σε av) μου στραβωνει τη βαλβίδα.

Αλλά μικρό το κακό τη δουλειά της την κάνει και για την τιμή της τη θεωρώ πολύ τίμια. 

Αν ήθελα παραπάνω psi θα κοιτουσα κάτι σε πιο δυνατή από τη beto.

Για τα 60psi που λέει και ο musicfun δεν το συζητώ, τα φουσκώνει για πλάκα 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 24 Σεπτεμβρίου 2018

Γενικά οι lezyne μου έχουν αρέσει αρκετά σαν τρόμπες. Ακριβές μεν αλλά νιώθεις ότι είναι κάτι ποιοτικό. Τώρα για αυτό που λες για το αλουμίνιο δεν ξέρω κατά πόσο βοηθά στη θερμότητα. Γιατί αν το καλοσκεφτείς το πιστόνι είναι συνήθως ατσάλινο οπότε αν ο κύλινδρος είναι από αλουμίνιο θα έχουν διαφορετικό βαθμό διαστολής για την ίδια μεταβολή θερμοκρασίας. Οπότε μπορεί είτε να σφίγγει περισσότερο είτε να δημιουργεί κενά. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να δημιουργείται πρόβλημα. Οι μηχανικοί της lezyne το έχουν σίγουρα σκεφτεί αυτό και φυσικά θα έχουν πάρει τα μέτρα τους. Συνήθως οι τρόμπες που είναι alloy (κράματα αλουμινίου) είναι για λόγους βάρους και το ότι δουλεύεται πιο εύκολα το αλουμίνιο από το ατσάλι.

Όπως και να έχει την θεωρώ καλή επιλογή σαν τρόμπα. Αν την προσέξεις και την συντηρήσεις όταν θα χρειαστεί τσιμουχάκια θα σου αντέξει πολλά πολλά χρόνια. Έχει ένας φίλος μου μια κατώτερη (περίπου στο 40άρι) που δεν είναι φουλ μέταλλο και είναι πραγματικά πολύ καλή. Περίπου 5 χρόνια και με αρκετή χρήση δεν του έχει βγάλει πρόβλημα. 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 24 Σεπτεμβρίου 2018

Ευχαριστω για τις απαντησεις. σας.

 

Πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει τα χρηματα και γενικος δεν εχω εμπειρια απο τα προιοντα της μαρκας απλος σε ερευνα που εκανα επεσα εανω σε αυτο το σαιτ.

Αν για παραδειγμα η πιο φτηνη της μαρκας κανει την δουλεια της και ποιοτικα ειναι καλυτερη πχ απο την Beto θα προτιμουσα να παρω την lezyne εστω και την πιο φτηνη εκδοση. Αν δεν κερδιζω κατι σιγουρα η πιο φτηνη Beto ειναι μονοδρομος.

Να πω επισης οτι με ενδιαφερει να φουσκωνω  εως και 125psi να μπορω να κανω ανετα και οχι να μου βγαινει η γλωσσα κορδονι.

 

Ξεχασα να αναφερω οτι με ενδιαφερει και μια μικρη για να την εχω επανω στο ποδηλατο.

Η πρωτη σκεηι μου ηταν της ιδια μαρκας 

https://www.lezynestore.com/high-pressure/lezyne-sport-drive-hp-s-blk-hi-gloss-2198.html

Με ενδιαφερει κατι πολυ μαζεμενο.

 

Ευχαριστώ

 

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μαζεμένο και να μη σου βγαίνει η γλώσσα δυσκολα… Οπότε είτε θα πάρεις τη μικρή για να την έχεις και μαζί σου, οπότε αν κουβαλάς και patch θα μπορείς να διορθώσεις και ένα σκασμενο λάστιχο ενώ είσαι εκτός σπιτιού, είτε θα πάρεις τη μεγάλη και θα φουσκώνεις αρχοντικά στο σπίτι. Έχω θα πρότεινα βέβαια τη μικρή και θα πήγαινα σε βενζινάδικο αν δεν είναι μακριά από το σπίτι σου. Βέβαια προσοχή γιατί δεν έχουν όλα τα βενζινάδικα καλά compressors και μπορεί να μη μπορεί το μηχάνημα τους να σήκωσει τη πίεση που θέλεις με αποτέλεσμα να ξεφουσκώνει αντί να φουσκώσει. Οπότε εξετάζεις τη λύση του βενζινάδικου και πράττεις ανάλογα.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 25 Σεπτεμβρίου 2018

Για 125psi δε θα έπαιρνα ξανά τη beto. Δεν ξέρω οι άλλες τι κάνουν αλλά με τη beto ζορίζομαι να φουσκωσω τα 100psi 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ναι συμφωνώ για τα 120 psi θα πας οπωσδήποτε σε lezyn η σε κάποιο αλλο ποιο ακριβό beto αυτή που είπα δεν φτάνει με τίποτα τα 125 επίσης υπάρχει και η zefal που έχει καλές τρόμπες έχω μισ μικρή πάνω στο ποδήλατο και για τα 60 psi που βάζω εγώ είναι μια χαρά ? γενικά τσέκαρε την zefal είναι ανάλογη με την lezyn XD

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο