Ανταλλακτικά για project

Ενημερώθηκε στο 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο Συζήτηση για Εξαρτήματα - Αξεσουάρ
1 στο 20 Σεπτεμβρίου 2023

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη. Θέλω να φτιάξω ενα ποδήλατο κομμάτι κομμάτι μόνος μου μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω φτηνα ανταλλακτικά η και μεταχειρισμένα? Απο τα πάντα σκελετός ρουλεμαν κτλπ, δεν με ενδιαφέρει να βγει ποδηλατάρα η κάτι τέτοιο απλά μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χέρια μου και τα εργαλεία και ένα ποδήλατο είναι μια φτηνή λύση για ένα project προς το παρόν. Δεκτές όποιες προτάσεις η σχόλια 🙂

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 22 Σεπτεμβρίου 2023

Να ξέρεις για να φτιάξεις ένα αποδήλατο μόνος σου. Πρέπει να πάρεις πολλά εργαλεία τα οποία δεν είναι φθηνά. Οπότε να ξέρεις κάνα χιλιάρικο θα το φας τουλάγιστον για να φτιάξεις ένα ποδήλατο από κομμάτια. Ακόμα θα πρέπει να ξέρεις από γεωμετρία ποδηλάτου για τι δεν μπορείς απλά να πάρεις κομμάτια και να τα βάλεις μαζί.

Έχει πολλά κομάτια το θέμα αυτό.

Πρώτα πρέπει να βρεις τι σκελετό θα πάρεις και από εκεί και πέρα θα πρέπει να βρεις όλα τα άλλα κομμάτια. Για τιμές δεν ξέρω… Αλλά γενικά θέλει λεφτά το πράμα μόνο και μόνο για τα εργαλεία θες κάνα 300 άρι για να τα πάρεις όλα αυτά που χρειάζεσε και τα ποιο πολλά κάνουν μόνο για ποδήλατα άρα δεν θα έχουν άλλη χρύση.

Δεν θέλω να σε αποθαρίνω αλλά να ξέρεις θέλει λεφτά το πράμα αυτό ήθελα να πω για τιμές δεν ξέρω εγώ παίρνω άπο βρώ ποιο φθηνά αλλά γενικά από ελλινικά μαγαζία ή από κάπου που να τα μπορώ να τα πάω πίσω αν έχουν ελάτομα.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο