Ασφάλεια ποδηλάτου και αγορά κλειδαριάς

Ενημερώθηκε στο 7 Δεκεμβρίου 2018 στο Ποδήλατο & Ασφάλεια
12 στο 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ένα καλησπέρα σε όλος τους Guruδες μας,
Θα ήθελα να αναπτυξω ένα θέμα,μιας και ή κλοπή ποδηλατων γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη στις μέρες μας.
Φέτος μιας και πρέπει να αφωσιοθω στα μαθήματα τις κατεύθυνσης, για να γλυτωνω χρόνο στα πήγαινε-ελα μιας και ή απόσταση είναι ένα τέταρτο και πολλές φορές αργούν τα λεωφορεία, θα πρέπει ή διαδρομή σχολειο-φροντηστηριο-σπιτι να γίνεται με ασφάλεια.
Οπότε θέλω να μου προτείνεται τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μην μείνω με το κράνος και τη κλειδαριά στα χέρια και το ποδήλατο στα χέρια των (bike thievers).
Εν κατακλείδι για να μην συμβεί αυτό σε τι αγορά θα πρέπει να κατευθυνθω και πάντα οικονομική(no money-no honey) σκεφτόμουν για πέταλο (U) και μαζί με μια αλυσίδα θα έκαναν καλή δουλεια.
Αν δεν μου επιτραπεί να το αφήνω το ποδήλατο στον εσωτερικό χώρο του σχολείου ή στην τάξη τοτε τι να αγοράσω.
Τα φωτα σας παρακαλω down below

  • Αρέσει στο μέλος
  • JeremyTj
Απάντηση
0 στο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Φίλε μου συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά πραγματικά ο χρόνος μου είναι ελάχιστος. Λοιπόν, αρχικά θα ήθελα να προσδιορίσεις ένα budget για να προτείνω συγκεκριμένα πράγματα… Τα 50 ευρώ σου φαίνονται οκ?

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αν μπορούσα να βρω και κάτι οικονομικότερο θα ήταν τέλεια δηλαδή αν υπάρχει καμία καλή με κάνα 30αρι.Βρήκα μια στο praktiker με 20€ πάντα πέταλο εννοειται και φαινόταν αρκετά καλή έτσι μεγάλη με χοντρό σίδερο και ένα περίεργο τύπου κλειδιου.
Να εμπιστευθω ένα τέτοιο κατάστημα ή εκτός αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Εγώ θα πρότεινα αυτή. Θα έλεγα να μην πάρεις από το praktiker γιατί συνήθως τα προϊόντα για ποδήλατο δεν είναι πολύ καλής ποιότητας. Αυτή που προτείνω είναι γνωστής εταιρίας με ποιοτικά προϊόντα. Τώρα για τους τροχούς πάρε μια απλή κουλούρα με κανένα 5 ευρω μιας και δεν είναι κάτι που θα ασχοληθούν να κόψουν κλειδαριά μόνο για ρόδες. Με ένα 40άρι επομένως θα είσαι καλυμμένος θεωρώ.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Σε ευχαριστώ παρά πολύ,και εψαχνα για abus αλλά δεν έβρισκα πουθενά μια οικονομική,βέβαια βρήκα και μια άλλη δεν ξέρω κατά ποσό καλή είναι μήπως να κατευθυνθω σε αυτήν ή στην άλλη που μου εστειλες και εσύ guru ?
η άλλη επιλογή

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 6 Σεπτεμβρίου 2015

Εγώ από την εμπειρία μου θα σου πω ότι το πέταλο είναι περιοριστικό καμιά φορά. Πρέπει να βρεις κολώνα που να μην είναι πάρα πολύ χοντρή για να το βάλεις. Αυτό καμιά φορά είναι σπαστικό. Οπότε αν θέλεις ευελιξία παίρνεις αυτή που πρότεινες, αλλιώς πάρε το πέταλο που προσφέρει ελαφρώς μεγαλύτερη ασφάλεια.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 6 Σεπτεμβρίου 2015

Σε ευχαριστώ παρά πολύ θα κατευθυνθω στο πέταλο μιας και ειναι καλυτερο και το πολύ πολύ παίρνω και την άλλη κλειδαριά σε κάνα μήνα που θα έχει αυξηθεί το μπάτζετ οπότε και με τα δύο για ακόμα περισσότερη ασφάλεια.Thank uu

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τι  ειναι  το  budget

στο 14 Σεπτεμβρίου 2015

Είναι το ποσό των χρημάτων που επιθυμεί να διαθέσει για την αγορά

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 13 Σεπτεμβρίου 2015

Κανει  για  ποδηλατο  4000  ευρω

στο 14 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν έχω καταλάβει αν ρωτάς ή απαντάς. Αν ρωτάς, όχι δεν κάνει.. Είναι μια μεσαίου επιπέδου κλειδαριά. Για τόσο ακριβό ποδήλατο θα πρέπει να διαθέσεις περίπου 120 ευρώ για κλειδαριά και κουλούρα (συρματόσχοινο)

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 7 Δεκεμβρίου 2018

Για σας ξανά ανοίγω αυτό το θέμα για τι το καλοκαίρι που μας πέρασε αναγκάστηκα να κόψω την αλυσίδα μου για να ελευθερώσω το ποδήλατο μου , επιδει είχε κωλύσει για κάποιο λόγο λογικά από τον ήλιο (πολύ ζέστη) και τώρα θέλω να μεταφέρω το ποδήλατο από το Ρέθυμνο στον Πειραιά και δεν έχω αλυσίδα λοιπόν θέλω να την γνώμη σας για τις παρακάτω αλυσίδες:

  1. https://www.tsirikosbikes.gr/bike-accessories/cable-d-coil-folding-locks/blackburn-attica-chain-pad-lock-lock.html
  2. https://kefalasbikes.gr/kleidaries-podhlatou/2944-abus-6512k18012-.html
  3. https://www.tsirikosbikes.gr/bike-accessories/cable-d-coil-folding-locks/abus-bordo-6000-folding-lock.html

 

Εσείς τι θα παίρνατε γενικά θα ήθελα να είναι κάτω απο τα 50ευρο αλλά δεν θέλω να την ξαναπατήσω σαν την άλλη φορά και θέλω κατι που να είναι ασφαλή και να είναι εμπιστέυσιμο

έχετε να προτείνετε κάτι ;

 

 

στο 7 Δεκεμβρίου 2018

Την πρώτη την έχω σε abus όμως και δικό μου λουκέτο. Με έχει εξυπηρετησει πολύ.

Η τρίτη φαίνεται να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά δεν ξέρω πόσο λειτουργική μπορεί να είναι καθώς τα σταθερά κομμάτια της και τα 90 εκατοστά ίσως σε περιορίσουν κάπως.
Θα ήθελα και εγώ να μάθω καθώς φαίνετα στιβαρή με θετικά το βάρος και τη φύλαξη της.

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο