Βγαίνουν από την ανάρτηση μου βρωμιες .

Ενημερώθηκε στο 29 Οκτωβρίου 2018 στο Τεχνικά Θέματα
11 στο 4 Οκτωβρίου 2018

Γεια σας! Έχει 2-3 μέρες που παρατηρώ μόνο στο αριστερό καλάμι της ανάρτησης να βγαίνει βρωμια. Αρχικά όταν συμπηεζες την ανάρτηση άφηνε σημάδι πάνω της ωπου έδειχνε ότι είναι με από την τσιμουχα και “γρατζουνουσε” την ανάρτηση. Μετά την λαδωσα και έφυγε λίγο αυτό το σημάδι αλλά αφήνει ένα δαχτυλιο από αυτήν την βρωμιά. Έχει καθαρίσει πάρα πολύ λιγο. Αυτό που θέλω να ρωτήσω μπορώ με κάποιον τρόπο να καθαρίσω την αριστερή τσιμουχα για να φύγει αυτή η βρωμιά γιατί στο αριστερό καλάμι είναι σε ένα συγκεκριμένο σημείο ωπος φαίνεται και στην φωτογραφία.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
3 στο 4 Οκτωβρίου 2018

Δεν νομίζω να είναι βρώμα από την τσιμούχα μάλλον η βρωμά είναι από την σκουριά που έχει η ίδια η ανάρτηση μέσα δεν νομίζω να μπορείς να καθαρίσεις κάτι☹ . Δεν το βίντεο του guru που σχετίζεται με το θέμα. Εκεις λέει για την βρωμά από την τσιμούχα αλλα αυτό που βλέπω μάλλον στην φωτογραφία δεν είναι από την τσιμούχα , αλλα από ποιο μέσα στην ανάρτηση σου για τι έχει λάδι πάνω αν ήταν από την τσιμούχα δεν θα ειχαι λάδι. Αυτό είναι το ενα συμπέρασμα το αλλο είναι ότι απλα ξεβαφει η τσιμούχα σου και βρωμιζει το καλάμι κάτι που είναι πολύ λογικό στης όχι πόλη ακριβές ανάρτησης. Τέλος και η διακια μου τα ίδια έκανε μέχρι να σπάσει από την σκουριά και να την αλλάξω αυτή που είχα ήταν η sr suntur nex mlo.

Εγώ αυτό πιστεύω …

στο 5 Οκτωβρίου 2018

Καθαρίσατε με ένα χαρτί την ανάρτηση έφυγε αυτή η αϊδία από πάνω αλλά πιο κάτω χιλιοστά πιο πάνω από την τσιμουχα έχει όντως σκουριά εχεις δίκιο. Οπότε να μαζέψω λεφτά για μια rock shock αέρα λάδι ?

στο 5 Οκτωβρίου 2018

Εεεε ναι μαλον αν κανεις πολύ ποδήλατο έχει και η sr sountur ποιο καλές ανάρτησης αλλα ναι και εγώ έβαλα μια rock sock και είναι πολύ καλή. Αλλα εγώ είμαι τρεκκινκ οποτε ναι ??….

στο 6 Οκτωβρίου 2018

Πολυ ποδηλατο ? Θα δω πως θα εξεληχθει και θα δω για μια πιο καλύ ανάρτηση

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 8 Οκτωβρίου 2018

Γενικά θα αργήσει να χαλάσει και αν την φροντίσεις πιστεύω ενα χρόνο θα τον βγάλει ? μπορεί και παραπάνω

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 10 Οκτωβρίου 2018

βρομικο γρασσο ειναι
ολες οι ανρτησεις κατι βγαζουν
καντους ενα σερβισακι

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 14 Οκτωβρίου 2018

Γράσο από που ; πως έφτασε τόσο πάνω το γράσο; τεσπα η δικια μου δεν έχει βγάλει τίποτα ακόμα ??

Πάντως εγώ πιστεύω ότι απλα τα έχουν παίξει η τσιμούχες και έχουν σκουριασει και για αυτό βγενει αυτό ….

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 21 Οκτωβρίου 2018

το γρασσο καει χιλακι στο τερμα του στροκ
αρα εκει

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 22 Οκτωβρίου 2018

Εεεε μετάφραση ; δεν σε εποιασα κοσκο

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 28 Οκτωβρίου 2018

με συγχωρειτε
εννοουσα πως το γρασσο κανει ενα μικρο χιλακι στο τερμα του stroke δηλαδη εκει που τερματιζει η αναρτηση καθως εναποτίθεται ολο εκει

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 29 Οκτωβρίου 2018

ααααα μάλιστα αλλά στο θέμα που έχει ο φίλος ποιο πάνω δεν είναι σκουριά αφού είναι καφέ είναι γράσο αλλά με σκουριά μαζί η οποία μάλλον προέρχεται από τα μέσα της ανάρτησης…πιστεύω έτσι και έκανε και ι δικιά μου μέχρι που σκούριασε μέσα και μετά έσπασε 🙁

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο