Περί ανεβάσματος εικόνων

Ενημερώθηκε στο 24 Δεκεμβρίου 2015 στο Κανόνες του Φόρουμ
14 στο 14 Μαΐου 2015

Έφτιαξα αυτό το θέμα για να σας ενημερώσω για κάποια πράγματα σχετικά με τις εικόνες που θα ανεβάζετε επειδή με ρώτησαν σε προσωπικό μήνυμα 2 μέλη.

Επειδή αυτή τη στιγμή έχω ορίσει να μην μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας εικόνες στον σερβερ για τα post αλλά να μπορείτε να μοιραστείτε τους συνδέσμους που τις περιέχουν θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα σχετικά με την κίνηση αυτή.

Η κίνηση αυτή έγινε για δύο λόγους.
Πρώτον γιατί έτσι οι εικόνες θα φορτώνουν πιο γρήγορα γιατί θα έρχονται από διαφορετικούς σερβερ και
Δεύτερον γιατί το project αυτό προσπάθησα να το ξεκινήσω με χαμηλό budget που σημαίνει ότι το hosting δεν θα αφήσει να τιγκάρουμε το σερβερ με εικόνες. Για αυτό το λόγο έχω ορίσει έτσι τις ρυθμίσεις..

Μια πολύ καλή υπηρεσία για να ανεβάσετε εικόνες δωρεάν είναι το http://imgur.com/
Αφού τις ανεβάσετε απλά αντιγράψτε τον σύνδεσμο και επικολλήστε τον στο πλαίσιο του κειμένου επιλέγοντας το κουμπί τις εικόνες.

Είναι όμορφο να έχουν τα ποστ μας εικόνες. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας και υπόσχομαι να αναβαθμιστεί και η ταχύτητα του site και η δυνατότητα για εικόνες μόλις συγκεντρωθούν κάποια χρήματα από δωρεές και αγοράσω μεγαλύτερο πακέτο hosting.

Καλό posting! 🙂

αααα και κάτι τελευταίο… Εννοείται ότι μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες ως φώτο προφίλ.. Αυτό δεν το περιόρισα για να μπορείτε να μοστράρετε καλύτερα… :p

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
2 στο 15 Μαΐου 2015

Να σημειώσω εδώ ένα bug που βρήκα. Είναι φορές που είτε προσθέτω εικόνα με το tool πάνω είτε γράφω μόνος μου . Και στις 2 φορές όχι πάντα μου το πιάνει σαν link και δεν κάνει preview την εικόνα. 🙂

στο 15 Μαΐου 2015

Έκανα edit το post σου και μετέτρεψα όλες τα λινκ των εικόνων σε εικόνες και δούλεψε κανονικά. Φαντάζομαι επιλέγεις το εικονίδιο που δείχνει μια εικόνα με βουνά και μετά κάνεις απλά επικόλληση τη διεύθυνση και πατάς οκ. Μετά ο σύνδεσμος θα είναι μέσα σε αγκύλες που γράφουν img. Εμένα δούλεψε κανονικά, ίσως να μην πήγε κάτι καλά.

Όπως και να έχει, άμα υπάρξει ξανά θέμα, ενημέρωσε με.. Ευχαριστώ!

στο 15 Μαΐου 2015

Ναι το ξέρω! δεν το αφήνω έτσι. Αυτό πατάω και μερικές φορές μου το γράφει μετά το και πρέπει να πατήσεις αφαίρεση συνδέσμου.

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 15 Μαΐου 2015

Εγώ δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα προφίλ, δεν υπάρχει επιλογή! Φταίει που είναι από κινητό;

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 15 Μαΐου 2015

Φίλε evoracing δεν μου έχει τύχει αυτό αλλά θα προσπαθήσω να βρω τι φταίει..
Φίλε JP_CTZ δυστυχώς από κινητό δεν μπορείς να αλλάξεις φώτο προφίλ. Δεν έχω ενσωματώσει τη λειτουργία ακόμα.. Συγνώμη αλλά θα πρέπει να γίνει από υπολογιστή..

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
2 στο 17 Μαΐου 2015

Πως μπορω να βαλω εικονα στο προφιλ μου?

Μου βγαζει ερορ οταν παω να δω το προφιλ

στο 17 Μαΐου 2015

Καλωσόρισες στην παρέα μας φίλε μου.. Το διόρθωσα το πρόβλημα.. Είχα κάνει κάτι αλλαγές στον κώδικα που το επηρέασαν.. Συγνώμη για την αναστάτωση!

στο 17 Μαΐου 2015

Επισης αν γινετε κοιτα και τα πμ…δεν ανοιγουν!

 

Ευχαριστω!

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
4 στο 18 Μαΐου 2015

Φιλέ μου τα π.μ. ανοίγουν κανονικά σε εμένα. Τι πρόβλημα σου βγάζει? Επίσης αν υπάρχει κάποιος άλλος που έχει πρόβλημα με τα π.μ. ας γράψει εδώ.. Ευχαριστώ

στο 18 Μαΐου 2015

Α οκ!

Ισως ειναι ειδοποιηση οτι καποιος εγραψε στο θεμα που απαντησα!

 

Και μια ερωτησουλα…στην αρχικη σελιδα που λεει τελευταιο μυνημα οταν το παταμε πρεπει να μας πηγαινει στο τελευταιο?

Γιατι δεν το κανει!

 

Ευχαριστω…(Πολλες ερωτησεις αλλα προσπαθω και εγω μηπως σου εχει ξεφυγει κατι!)

 

 

στο 18 Μαΐου 2015

Υποτίθεται ότι το “τελευταία απάντηση” σε πετάει όντως στην τελευταία απάντηση απλά ποτέ δε λειτούργησε σωστά.. Έχουν μπλεχτεί πολλά plugin και δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει..

στο 10 Ιουλίου 2015

Πως μπορώ να βάλω φώτο στο προφίλ μου; Γιατί δεν μπορώ να βάλω φώτο…

στο 12 Ιουλίου 2015

Για να αλλάξεις τη φώτο στο προφίλ σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις υπολογιστή καθώς δεν μπορεί να ανέβει η εικόνα από tablet ή κινητό.. Θα πρέπει να μπεις στο προφίλ σου κλικάροντας επάνω στο όνομα σου και έπειτα πηγαίνοντας πάνω στην εικόνα που έχεις τώρα θα εμφανιστεί το “Νεα φώτο”. Κάνοντας κλικ εκεί θα ανοίξει παράθυρο για να ανεβάσεις φωτογραφία.

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 24 Δεκεμβρίου 2015
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο