Λάστιχο..

Ενημερώθηκε στο 13 Νοεμβρίου 2017 στο Τεχνικά Θέματα
5 στο 12 Νοεμβρίου 2017

Κλειδώνω το ποδήλατο προχθές το βράδυ… Πάω να το πάρω σήμερα…. Και…ο πίσω τροχός χωρίς αέρα…
Να υποθέσω ότι κάτι πάτησα κατά λάθος και θέλει αλλαγή η σαμπρελα? Οπότε αύριο πρωί σε κάποιον τεχνικό να μου την αλλάξει??

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
1 στο 12 Νοεμβρίου 2017

Αρχικά βαλε αέρα μηπως πηγε κανένα χέρι και το ξεφούσκωσε. Ψαξε πρώτα όμως μήπως δεις κανένα καρφί ή τίποτα αλλο καρφωμένο στη ρόδα

στο 12 Νοεμβρίου 2017

Έκανα έναν πρόχειρο έλεγχο αλλά δεν έχει μείνει κάτι εχμυρο πάνω στο λάστιχο. Έχετε δικιο θα το φούσκωσω πρώτα καθώς βρήκα το κουμοωμα της βαλβίδας χαλαρό, ίσως κάποιος έξυπνος να το πείραξε.. Ευχαριστώ πολύ κ τους δύο. Θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα.

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 12 Νοεμβρίου 2017

Συμφωνώ με τον minotavro και τα δυο σενάρια που αναφέρει. Αν οντος υπάρχει τρύπα πρέπει ή να μπαλώσεις την σαμπρέλα ή να την αλλάξεις εξαρτάτε απο την τρύπα που θα βρεις .

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 13 Νοεμβρίου 2017

παιδιά καλημέρα. Αφού φούσκωσα το λάστιχο χθες βράδυ, σήμερα το πρωί είχε χάσει τον αέρα. Έτσι, πήγα και μου άλλαξαν σαμπρέλα, 5 ευρώ μου πήραν στο συνεργείο.

Επίσης μου είπαν οτι το λάστιχο μου ήθελε αλλαγή και ότι με 10 ευρώ θα μπορύσα να βάλω ένα καινουριο. Απέφυγα να το αλλάξω γιατί ήθελα τη γνώμη σας πρώτα. Ισχύει οτι τα λαστιχα μου θέλουν αλλαγή αλλά δεν ήξερα ότι είναι τοσο φτηνά, νομιζα από 40 ευρώ και πάνω.

Να βάλω λαστιχα των 10 ευρώ ειναι οκ;

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 13 Νοεμβρίου 2017

Εξαρτάται Μαρία ποιο λάστιχα σου πρότεινε; για τι χρίση; τα δικά μου που ειναι κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα σε δρόμου και βουνού κάνουν 20 το ένα αλλα είναι schwalbe. Για να σου απαντήσω σωστά πρέπει να ξέρω τι χρίση κανεις και τι τύπου λάστιχα σου είπε το κατάστημα. Επίσης αν ειναι φθαρμένα άλλαξε τα σύντομα για τι με τις βροχές θα ειναι επικίνδυνα για σε ένα (πρόσεξε το )

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο