Αγορά ποδηλάτου μέχρι 350€

Ενημερώθηκε στο 17 Ιουνίου 2016 στο Αγορά Ποδηλάτου
30 στο 6 Απριλίου 2016

Γεια σας και απο εμένα.
Σκέφτομαι να αγοράσω ποδήλατο μετά από πολλά χρόνια απραξίας. Η χρήση που το θέλουμε είναι για αρχή βόλτες εντός πόλης και λίγο χώμα και εάν πάμε καλά θα γίνει καθημερινό μεταφορικό μέσο.
Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως θέλω να το βολτάρω εγώ και η γυναίκα μου. Η διαφορά σε ύψος είναι μικρή μεταξύ μας. Πήγαμε σε κατάστημα και είδαμε και δοκιμάσαμε 2-3 ποδήλατα. αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι θέλουμε 27,5 ρόδα και μέγεθος S ( 40cm ) όπου με ελάχιστη διόρθωση ύψους σελάς θα μπορούμε να το οδηγούμε και οι δύο μέχρι να μπούμε στο κλήμα και βλέπουμε.
Στην αρχή είχα στο μυαλό μου αυτό αλλα στο κατάστημα μας είπαν ότι καλύτερα 27,5 ρόδα για πιο άνεση. ήταν και τύπου Universal για να βολεύει και την σύζυγο.
Υπάρχει και το Strobe αλλα πάει πιο ψηλά και δεν ξέρω αν αξίζει και τι τελικά αξίζει.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Ευχαριστώ
Γιώργος

 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 6 Απριλίου 2016

αρχικά ενοήτέ ότι θέλετε uni δεύτερων εγώ ως γνωστών δεν πάω τα ideal (άσχετο) αν είναι μόνο για βόλτες και για φάση <<πάμε βόλτα και θα πάρουμε και το ποδήλατο >> είναι οκ τώρα για χρίση επαγγελματικά θα πρωτινά να ανέβεται σε ποιότητα ασπούμαι ανάρτηση sr sountour και κανένα acera ¨η altus και λίγο ποιο εγαφρις σκελετός και μεγαλύτερη κασέτα για τη σε λίγο δεν θα βρίσκεται ανταλλακτικά για της 24 κατά τα άλλα το strobe είναι καλύτερο οχιμε διαφορά κατα μαι και για τι χρίση που περιγράφεται είναι τα trekin για παράδειγμα το δικό μου που το ξέρω και το πρωτινό αν κάνεται και σωστή συντηρήσει είναι αυτό αλλά ξεφεύγει σε τιμή μάλλον σε αυτήν τιμή μόνο ideal θα βρείται αλλά οκ γενικά κιτάξτε και cube,scott,merida,giant να αυτό είναι οραίω αλλά λογικα΄θα ξεφεύγει σε τιμή

 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 7 Απριλίου 2016

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος και μόλις μερικές μέρες πριν έχω αρχίσει και διαβάζω διάφορα και όσο διαβάζω και ρωτώ μπερδεύομαι.
Θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα όπως.
Για την χρήση που προανέφερα τελικά θέλω Mountain ή Trekking.
Επίσης πιο είναι πιο ευκολοδήγητο από τις δυο παραπάνω κατηγορίες.
Το πιο στενό λάστιχο του Trekking μου δίνει καλύτερη ευκινησία από το φαρδύ του Moutain.

στο 7 Απριλίου 2016

όχι το mautain είναι ποιο ευκίνητο για τι είναι ποιο κοντό αλλά το τρέκιν οδιγίται ποιο άνετα

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 7 Απριλίου 2016

Καλησπέρα και καλωσόρισες στην παρέα μας. Θα πρότεινα ένα trekking λόγω θέσης οδήγησης. Δεν είναι τόσο σκυφτά όσο τα mountain. Υπάρχουν αρκετές επιλογές. Το καλύτερο είναι να τα δοκιμάσετε σε κατάστημα όπως και κάνατε. Θα έλεγα να δείτε για ideal και merida σε αυτά τα χρήματα. Προσωπικά θα έπαιρνα ideal megisto αν και είναι λίγο πιο ακριβό και σαν δεύτερη επιλογή merida crossway.

 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 7 Απριλίου 2016

Πολύ ωραίο το νεο megisto. Αν μπορείς πηγαινε δες το. Το ειχα μερικούς μήνες το προηγούμενο μοντέλο και μπορώ να πώ ότι είναι πολύ καλό ποδήλατο. Στο καινούριο μοντέλο έχουν αλλάξειν το σκελετό και είναι πολύ πιο ομορφο από κοντά που το ειδα.

 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 7 Απριλίου 2016

αφτο https://www.skroutz.gr/s/6952945/Carrera-M9-2000-29-2015.html

στο 7 Απριλίου 2016

άσε δεν πλέκεις με αυτό πάρε κάνα ideal για τι με αυτά που προτείνεις δεν θα κάνεις και πολύ ποδήλατο είναι πος να το πω ευγενικά σαράβαλο ενω το megisto είναι απλό ποδηλατάκι για βολτούλα πάντα γνώμη μου λέω και αν θες περίμενε και άλλη απάντηση πάντως με τέτοια ποδήλατά δεν μπλέκεις ακόμα και ferrari  να λένε πάνω

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 7 Απριλίου 2016

ευχαριστώ για την υποδοχή.

Κοιτώντας την γεωμετρία του Strobe ( s ) και του Megisto ( xs ) Βλέπω πως στο Strobe η απόσταση μεταξύ σέλας κολόνας τιμονιού ( TOP TUBE ) είναι πιο κοντινή από το megisto όπως επίσης και η γωνία ( SEAT ANGLE ) είναι ίδια άρα θεωρητικά στο Strobe δεν θα είμαι πιο σκυφτός από ότι στο megisto. ???
Επίσης στην έκδοση L που θέλουμε το Megisto δεν έχει το μέγεθος xs που θέλουμε

στο 8 Απριλίου 2016

λοιπόν το strobe είναι ποδήλατο κατασκευασμένων για χρίση εκτός δρόμου και είναι ποιο απότομη η πάνω σωλήνα για να είσαι ποιο ευέλικτος και να αντιμετωπίζεις τις ανωμαλίες του εδάφους 
επίσεις το megisto δεν έχει έκδοση uni πού θέλετε

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 4 Μαΐου 2016

Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη.

Τελικά η αγορά έγινε μετά από δοκιμή με την σύζυγο στην πράξει γιατί μόνο έτσι βγάζεις σωστό συμπέρασμα επιλέξαμε να πάρουμε κανονική έκδοση και όχι U μιας και μας βόλευε και του δυο χωρίς πρόβλημα.

Συγνώμη για την πρόχειρη φωτογραφία εν καιρό δράσης περισσότερες. 

Καλές βόλτες σε όλους.

στο 4 Μαΐου 2016

guru τη φωτογραφία μπορείς να την φτιάξεις αν έχεις χρόνο να δούμε το καινούριο ποδήλατο ;
η φωτογραφεία βρίσκεται εδώ 
καλή συνέχεια παιδιά και καλές βόλτες με το καινούριο εργαλείο

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 5 Μαΐου 2016

Καλησπέρα

Έχω ένα θέμα με την σέλα. Σε 2-3 βόλτες τον 6- 10 χιλιομέτρων που έκανα ένοιωσα πόνο και ως επακόλουθο αρκετά άβολα ειδικά την τρίτη μέρα μου χάλαγε όλη την χαρά. 
Θα το συνηθίσω η να πάω σε άλλη σέλα.

 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 5 Μαΐου 2016

Αν είχες καιρό να ανέβεις σε ποδήλατο είναι φυσιολογικό να πονάς, θα το συνηθίσεις σχετικά γρήγορα.

 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
2 στο 5 Μαΐου 2016

Αρχικά δοκίμασε να κάτσεις λιγο πιο πίσω απ’ότι καθεσαι συνήθως.

στο 5 Μαΐου 2016

κοίτα έτσι ήμουνα όταν πύρα το δικό μου και είχα καιρό να κάτσω στο ποδήλατο τώρα δεν χαμπαριάζω μάλλον θα την συνηθίσεις φρόντισε να είναι σε τέτοιο ύψος ώστε να μπορείς να τεντώνεις σχεδόν όλο το πόδι όταν το πετάλι είναι χαμηλά η για καλύτερο ρύθμζμα δες εδώ [youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=ylQPSTQTZYM
[/youtube]

στο 5 Μαΐου 2016

Το βίντεο του guru που ανέβασε ο musicfun είναι κατατοπιστικότατο και εγώ σαν αρχάριος είχα μεγάλο θέμα, μετά την ρύθμιση έγινε άλλο ποδήλατο.

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
 • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο