Αλλαγή φρένων

Ενημερώθηκε στο 30 Νοεμβρίου 2018 στο Γενική Συζήτηση
6 στο 27 Νοεμβρίου 2018

Καλησπέρα θέλω να αλλάξω φρένα σε ένα scoot ποδήλατο. Φοράει υδραυλικά και θέλω να μου προτείνετε μέχρι 60-80€ υδραυλικά φρένα έτοιμα με τα υγρά να τα βαλω. Ποια μου προτείνετε?

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
3 στο 28 Νοεμβρίου 2018

Τι χρήση κάνεις με το ποδήλατο ;

Επίσης ναι να σου πω κάποια φρένα που είναι καλά σε αυτά λεφτά αλλά πρέπει να ξέρεις ότι ανάλογα με το ποδήλατο σου ίσως να πρέπει να αλλάξεις το μήκος των καλωδίων οπότε δεν ξέρω αν θα είναι σίγουρα έτοιμα να τα βάλεις στο ποδήλατο σου.

τώρα γενικά μπορείς να πας στην shimano η οποία έχει μια σταθερή ποιότητα.Για χρήση βουνου μπορείς να βάλεις αυτά:

https://www.tsirikosbikes.gr/bike-spare-parts/brakes/hydraulic-disc-brakes/shimano-deore-br-m615-bl-m615-disc-brake.html 

Εγώ τα ποιο φθηνά και είναι πολύ τίμια για την τιμή τους οπότε μάλλον και αυτά θα είναι 😉 

Αλλά αυτό αλλάξει ανάλογα με την χρίση που κάνεις … Επίσεις μπορείς να δεις και τα avid που είναι πολύ καλά φρένα  αλλά και τα shimano σε αυτή την τιμή είναι μια χαρά. Η avid είναι ανοικεί στην sram και εδώ είναι το site:

https://www.sram.com/sram/mountain/brakes

αυτά ελπίζω να βοήθησα 🙂  

στο 28 Νοεμβρίου 2018

Το ποδήλατο δεν είναι δικού μου είναι ενός φίλου μου του μπαμπά του . Είναι scoot με ασφάλτινα λάστιχα και μια rock sock. Η χρήση που θέλει να κάνει είναι σε άσφαλτο. Σε ένα ποδηλατικό ζητανε 80€ για τα shimano τα απλά και να τα βάλουμε. Οπότε να τα παραγγείλουμε και να τα βάλω εγώ η να το πάμε να μας τα βάλουν τι προτείνετε ; Αλλά άμα τα παραγγείλω οπός είπες μπορεί να μην φτάνει το μήκος των καλωδίων .

στο 29 Νοεμβρίου 2018

Αν είναι για άσφαλτο τότε και τα ποιο απλά να βάλεις δεν θα έχεις θέμα γενικά αν δεν ζητάς πολλά από τα φρένα πέρα από το να πιάνουν όταν τα πατάς εγώ θα έλεγα να μην τα αλλάξεις όπως λέει και ο @theKosckoHacker δεν νομίζω ότι οικονομικά αξίζει εκτός αν αυτά που έχεις  είναι πολύ κακά τότε δεν ξέρω μπορεί και αξίζει 

Ποια έχει τώρα και για τι θέλει να τα αλλάξει ; μήπως δεν είναι ανάγκη να αλλάξει και απλά θέλουν συντήρηση ;

στο 30 Νοεμβρίου 2018

Θα βάλω φωτό μες στις μέρες να σας τα δείξω γενικώς τα φρένα δεν πιάνουν καθόλου τα είδα και δεν έχουν καθόλου λάδι και τακάκια άμα τα κάνει αυτά θα είναι οκ αλλά θελει καινούργια θα προσπαθήσω να τα φτιάξει πιο οικονομικά θα βγει . Άμα δεν θέλει… Θα ξαναρωτήσω για πια φρενα να βάλει .

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 28 Νοεμβρίου 2018

δεν θα βαλεις κατι ακλυτερο απο τοι εχεις με τα χρηματα π θες να διαθεσεις

στο 28 Νοεμβρίου 2018

Απο χρήματα γύρω στα 60-80€

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο