3 στο 28 Ιουνίου 2015

Θέλω να αγοράσω λασπωτήρες για ένα ποδήλατο που έχω στο χωριό μου. Είναι ένα mountain-bike ideal του 2009-10 κόκκινο με άσπρο, και μπλε με άσπρο έβγαινε, με κάτι ταχύτητες σαν κοντερ στρογγυλες , 26άρι ( δεν θυμάμαι ακρίβως το μοντέλο ). Ρώτησα και σε άλλα φορουμ για ποδήλατα αλλά μου είπαν οτι υπάρχουν πολλές και γενικά δεν με βοήθησαν πολύ. Ξέρει κανείς λασπωτήρες που να μπαίνουν σε όλα τα ποδήλατα ;   έχω βρει αυτούς:
πρώτος  , 
δεύτερος , 
τρίτος . 
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 28 Ιουνίου 2015

Και τα τρια site που δίνεις έχουν λασπωτήρες που μπαίνουν στο δικό σου.. Ακόμα και αυτά που είναι πιο κλασσικα και κάνουν για ποδήλατα πόλης μπορούν να μπουν στο δικό σου. (Προσοχή βέβαια να πάρεις το 26άρι μοντέλο). Η επιλογή είναι καθαρά δική σου βάσει του τι σου αρέσει στο μάτι περισσότερο. Κατα τα άλλα δεν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 28 Ιουνίου 2015

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου , εσύ με την εμπειρία σου ποιό θα μου πρότεινες ;
κοίταξα και εδώ

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 29 Ιουνίου 2015

Κοίτα αυτού του τύπου

σίγουρα κάνουν καλύτερη δουλειά όσον αφορά στη προστασία από τα νερά του δρόμου αλλά είναι πολύ κλασσικά σε εμφάνιση. Αν δεν σε ενοχλεί πάρε τέτοια. Αλλιώς προτίμησε κάποιο πιο μοντέρνο σχέδιο. Δεν έχουν σημαντική διαφορά τα υπόλοιπα που είναι σε τέτοια μορφή

Είναι καθαρά δική σου η επιλογή βάσει του τι σου αρέσει οπτικά

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο