Είναι η ίδια ανάπτυξη ;

Ενημερώθηκε στο 10 Μαΐου 2022 στο Εξαρτήματα
2 στο 9 Μαΐου 2022

Για σας , ήρθε η ώρα να αλλάξω την ανάπτυξη μου. Αυτή που έχω τώρα είναι η Truvativ firex 48/36/26

Και θέλω να πάρω την ίδια καθώς αυτή που έχω μου άρεσε και έκανε πολύ καλή δουλειά τα τελευταία 5 χρόνια που την έχω.

Το θέμα είναι ότι τhn βρήκα σε ένα τοπικό μαγαζί, αλλά έχει διαφορά στην φωτογραφία και σε αυτήν που έχω στα χέρια μου. Η δικιά μου έχει όλα τα γρανάζια βαμμένα μαύρα. Στο κατάστημα που την βρήκα τα δύο μικρά γρανάζια είναι άσπρα.

Θέλω να ξέρω απλά αν είναι το ίδιο ανταλλακτικό. Θα ανεβάσω και φωτογραφία της δικιάς μου αργότερα στο post αυτό. Αλλά αν κάποιος κάνει αναζήτηση στο Διαδίκτυο για Truvativ firex gxp θα δει ότι όλες είναι βαμμένες.

Σαν εμφάνιση δεν με νοιάζει έτσι και αλοιός και η δικιά μου που είναι βαμμένη έχει ξεβάψει μετά χρόνια και τα χιλιόμετρα. Απλά φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάτι άλλο, για παράδειγμα να της έχουν αλλάξει γρανάζια.

Περιμένω τις γνώμες σας !!

  • Αρέσει στο μέλος
  • minotavros
Απάντηση
0 στο 9 Μαΐου 2022

Τι να πω, το μόνο ίσως που μπορεί να αλλάζει είναι να είναι αλουμίνιο οι δίσκοι που είναι άλλο χρώμα και ο μεγάλος για παράδειγμα να είναι ατσάλι.
Δε είδα κάτι να αναφέρει γι αυτό στην περιγραφή. Πιστεύω ότι θα πρέπει να ψάξεις αυτό και το chainline

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 10 Μαΐου 2022

Πρέπει να την δω και απο κοντά για τι μπορεί να είναι θέμα μόνο στην φώτογραφία.Το θέμα είναι ότι στην αγόρα δεν έχω δει να έχουν αλλού gxp αναπτύξεις και δεν θέλω να πάω σε Shimano για την ώρα για τι δεν θέλω να αλλάξω μεσαία τριβή, καθώς είναι νέα.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο