Λαθος κλειδωμα σε καγκελα

Ενημερώθηκε στο 5 Μαρτίου 2019 στο Ποδήλατο & Ασφάλεια
3 στο 27 Φεβρουαρίου 2019

Καλησπέρα σε όλους , σήμερα λοιπόν καθώς πήγαινα στο ΤΕΙ μου άφησα το ποδήλατο σε κάτι κάγκελα μιας πολυκατοικίας , το πρόβλημα είναι πως το ποδήλατο εμπόδιζε επειδή σε εκείνα τα κάγκελα περνούσαν η γκαραζόπορτα ώστε να ανοίξει και να περνάν αυτοκίνητα . Με λίγα λόγια το άφησα σε κακό σημείο για 5 ώρες, Το πρόβλημα είναι πως μου σπάσαν την κλειδαριά μου και μου χτυπήσαν και το ποδήλατο και εγώ άπλα αναρωτιέμαι ποσό σωστό είναι αυτό που έκαναν και πόσο λάθος είμαι εγώ . Σίγουρα έκανα λάθος άλλα πιστεύω πως δεν μπορείς να κάνεις ζημιά σε περιουσία άλλου, τουλάχιστον ας άφηναν ένα σημείωμα κάτι. Το κάλο τις υπόθεσης είναι πως κατάλαβα πως η κλειδαριά μου είναι μούφα άλλα και πως το ποδήλατο μου τα άφησαν σε σημείο σαν είναι κλειδωμένο . Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 28 Φεβρουαρίου 2019

Φιλε μου φταις 100% Φαντασου καποιος να ειχε αναγκη επειγον να βγει απο το γκαραζ και εσυ πηγες και τον εκελεισες. Παλι καλά να λες ..και λιγα επαθες..

Αλλη φορά αν σε ενδιαφερει να μην το πειράζει κανείς πρόσεχε που το αφήνεις

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 3 Μαρτίου 2019

παιδια οκ 100% λαθος που το αφησε εκει αλλα οχι και να το δυαλυσουν ημαρτον οπως λεει και γεωργειου. ενα λαθοσ εκανε μην το σπάσουν κιόλας. ο αλλος εχει δωσει χρηματα. η τιμωρια δηλαδη ειναι να το σπασουν?

 

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 5 Μαρτίου 2019

Δεν παίζει να το έσπασαν απλα καμια γρατζουνιά θα έπαθε αλλα έχουν κάθε δικεομα να το πειράξουν εφόσον κλείνει την έξοδο πρωσοπικα δεν μου φαινετε υπερβολικό αυτό… Όπως αντίστοιχα ερχετε ο γερανός για να πάρει το αμάξι αν το έχεις κάπου που εμποδίζει ή είναι παράνομο και ο λόγος είναι αύριο που υποθηκε ποιο πάνω αν ήταν ανάγκη για κάποιον να φύγει ;;

Γενικά και εγώ αν γινόταν κάτι τέτοιο σε δικό μου χώρο την αλυσίδα θα την έσπαγα ή καλούσα την αστυνομία για παραβίαση του χώρου…

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο