Σκουριά στο κάτω μέρος του τιμονιού

Ενημερώθηκε στο 3 Ιανουαρίου 2016 στο Τεχνικά Θέματα
7 στο 26 Δεκεμβρίου 2015

στο ποδήλατο μου υπάρχει μόνιμη σκουριά στο κάτω μέρος του τιμονιού βασικά σε όλα τα ποδήλατα μου γίνεται αυτό άπλα θα ήθελα να μάθω πως την γλυτώνω και αν δεν γίνεται τη συνέπειες θα έχει στο ποδήλατό (ltd cls pro 2014 cube και το πυρούνι είναι sr suntour mlo nex)ευχαριστό προκαταβολικά και σας εύχομαι καλές υπόλοιπες γιορτές.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 26 Δεκεμβρίου 2015

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δώσε μας λίγες περισσότερες λεπτομέρειες. Σε ποιο εξάρτημα είναι η σκουριά; Στην ανάρτηση; Στο ρουλεμάν που δένει η ανάρτηση με το πλαίσιο; Κάπου αλλού;

Μια φώτο θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 26 Δεκεμβρίου 2015
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
2 στο 26 Δεκεμβρίου 2015

(Ο σύνδεσμος που έκανες επικόλληση δεν μπορεί να εμφανιστεί σε εμάς γιατί αποτελεί σύνδεσμο στον υπολογιστή σου που εμείς προφανώς δεν έχουμε πρόσβαση. Οπότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το imgur.com για να ανεβάσεις τη φώτο και να επικολλήσεις το λινκ εδώ.)

Τώρα όσον αφορά στην ανάρτηση. Η σκουριά που λες είναι επομένως στο σημείο που σφηνώνει ο άξονας του πιρουνιού στο σώμα του πιρουνιού. Αν η σκουριά είναι σε αρχικό στάδιο δεν θα έχεις πρόβλημα.. Μετά από καιρό αν προχωρήσει θα σου κάνει πιο αδύναμη τη σύνδεση τους και επομένως μπορεί να έχεις θέμα. Καλό είναι να το παρακολουθείς.

Δες την εικόνα και πες μας αν είναι στο σημείο που έχω σημειώσει..

στο 26 Δεκεμβρίου 2015

ναι αυτό είναι το σημείο και η σκουριά έχει προχωρήσει αρκετά τη κάνω; σόρυ για φώτο αλλά δεν το έχω με την τεχνολογία το ποδήλατο είναι 1,5 χρόνου αλλά έχει φάει πολύ νερό γενικά και το φοβάμαι είναι η αλίθια επισεις πρέπει να σας γνωστοποιήσω ότι κάνει τουλαγιστόν 30 χιλιόμετρα την μέρα οπότε θέλω να δουλεύει άψογα ευχαριστώ για το ενδιαφέρων πάντως όλα τα ποδήλατα μου έχουν το ίδιο θέμα απλά τώρα βρήκα χρόνο να ασχοληθώ

στο 28 Δεκεμβρίου 2015

τελικά λέω να το τρίψω με γυαλόχαρτο λίγο κάνει;

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 2 Ιανουαρίου 2016

Φίλε μου συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Το πρόβλημα σου δεν είναι τόσο το να φύγει η σκουριά όσο το να εντοπίσεις τη πηγή του προβλήματος. Μπορείς να το τρίψεις για να φύγει η σκουριά αλλά το θέμα είναι πως θα την κάνεις να μην επανέλθει. Μπορείς να τοποθετήσεις επιφανειακά λίγο γράσο για να κρατήσει μακρυά την υγρασία. Επίσης δοκίμασε και λίγο wd 40 για να καθαρίσει και αν δεν έχει αποτέλεσμα τρίψε.

στο 3 Ιανουαρίου 2016

ευχαριστώ άρα δεν είναι άμεσα επικίνδυνο

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο