Αγορά ποδηλάτου

Ενημερώθηκε στο 9 Αυγούστου 2021 στο Γενική Συζήτηση
8 στο 5 Αυγούστου 2021

Θέλω να ξεκινήσω ποδήλατο και σκέφτομαι να αγοράσω ένα fitness 1000E. Μου φαινονται πάρα πολλά και δεν μου περισεύουν και όλας. Γενικά ασχολούμαι με την γυμναστική και συγκεκριμένα με το τρέξιμο, οπότε πιστεύω πως θα το χρησιμποιήσω. Εσεις τι πιστευετε να το αγροράσω και να τρωω φακες για ένα μηνα η να κοιτάξω κατι πιο οικονομικό.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
0 στο 5 Αυγούστου 2021

Να πάρεις κάτι σαν και αυτό είναι πολύ καλό ποδήλατο γενικά και μπορείς να το αναβμήσεις αργότερα , δεν θα σου έλεγα να πάρεις κάτι ποιο ακριβώ για την ώρα. (Αν και η φακές μου αρέσουν ?)

Καλή συνέχεια….

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
2 στο 6 Αυγούστου 2021

Ποιο ποδήλατο θέλεις να πάρεις και κάνει €1000?
Συμφωνώ πάντως με την πρόταση του musicfun.
Εγώ θα έλεγα ότι αν το χρησιμοποιείς συχνά και όπως λες είσαι αθλητικός τύπος τότε να ξέρεις ότι δε θα το μετανιώσεις αν πάρεις κάτι ποιοτικό.
Πες μας όμως για ποιο σκέφτεσαι…

στο 7 Αυγούστου 2021

Καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Cube Sl Pro έχω δει

στο 7 Αυγούστου 2021

https://www.alltricks.com/F-187976-velo-ville_voyage_vtc/P-1640108-cube_sl_road_pro_fitness_city_bike_shimano_tiagra_10s_700_mm_green_2021

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
1 στο 7 Αυγούστου 2021

Είναι ωραίο ποδήλατο αν θες να το πάρεις . Αλλά στα λεφτά που θα δώσεις για αυτό θα πρέπει να το χαρείς πάρα πολύ, διότι αυτό που έστειλα ναι δεν είναι τόσο καλό όσο αφορά τα specs του αλλά γενικά από ότι έχω ακούσει είναι άριστο και για απλή χρήση δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Το cube είναι για πολλά χιλιόμετρα και με ποιο μεγάλες απετήσεις από τον αναβάτη, Αν για παράδειγμα θες να κάνεις 20-30 χιλιόμετρα την εβδομάδα δεν θα έχεις θέμα με το sirrus τώρα αν θες να κάνεις μεγάλες διαδρομές, είναι ποιο καλό να έχεις τα υδραυλικά δισκόφρενα είναι ποιο ξεκούραστα στα χέρια και γενικά όλος ο εξοπλισμός που έχει το cube είναι πολύ ποιο καλός και θα σου προσφέρει μεγάλίτερη ευκολία στην πολύ χρήση. Ισως και παραπάνω χιλιόμετρα λόγο καλύτερων υλικών που έχει στα γρνάζια. 

Οπότε δεν ξέρω η επιλογή είναι δικιά σου πάντως να ξέρεις ότι ο σκελετός του sirrus είναι πολύ καλός και μπορείς να αναβμήσεις ότι θες στο μέλλον.

 

στο 8 Αυγούστου 2021

Καλό είναι, έχει πολύ καλά περιφερειακά και carbon πιρούνι. Αυτά πληρώνεις και για εμένα το αξίζουν αν κάνεις αρκετή χρήση στο ποδήλατο.
Τα παραπάνω χρήματα που δίνεις στα δίνει πίσω με τον καιρό και μετά όταν καβαλησεις κάποιο πιο απλό ποδήλατο θα καταλάβεις τη διαφορά

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 8 Αυγούστου 2021

Απλά δεν ξέρω αν το να τρώι φακές καθέ μέρα για ένα μήνα θα είναι καλό 😉 κατά τα άλλα ναι …

Σαφώς τα παραπάνω λεφτά δεν είναι απλά για την εικόνα όντος είναι ανώτερο ποδήλατο.

Βέβαια και το άλλο που έστειλα (sirrus) μπορείς να το αναβθμήσεις οπότε γενικά διαλέγεις και παίρνεις 🙂

 

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 9 Αυγούστου 2021

Καλά ναι, φακές για ένα μήνα δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνουν. Ναι το Sirrus είναι εξαιρετική επιλογή αλλά όχι το entry level. Αναβάθμιση δε συμφέρει παρά μόνο αν πιάνουν τα χέρια σου και τα κάνεις μόνος σου. Αλλά και πάλι πιο ακριβό θα βγει. Οπότε πάλι στο χιλιάρικο καταλήγω ίσως και λίγο παραπάνω για το Sirrus το καλό

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο