Αγορα ποδηλατου δρομου ή urban?

Ενημερώθηκε στο 28 Αυγούστου 2015 στο Αγορά Ποδηλάτου
5 στο 21 Αυγούστου 2015

Καινουργιο μελος κι εγω στο THE BIKE GURU και θα χρειαστω την γνωση και βοηθειας σας!Κανω μαραθωνιους γυρω στα 2 χρονια και θελω να το συνδυασω και με ασκηση ποδηλατου!Γι`αυτο ψαχνω να αγορασω το καταλληλο ποδηλατο αλλα οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες!Ψαχνω για ποδηλατο με το οποιο θα κανω αρκετα χιλιομετρα προπονησης αλλα θα το χρησιμοποιησω καποια στιγμη και εκτος προπονησης.Δρομου ή urban θα ηταν καλυτερο?Τιμη εως 800Ε.Απο urban μου αρεσαν α)IDEAL FUNCORE 700C 2015 β)GIANT RAPID  3 2015 γ)SCOTT SPEEDSTER 50FB 2014 χωρις βεβαια να ειμαι σιγουρος.Απο δρομου δεν μπορω να αποφασισω θα το αφησω στην κριση και εμπειρια σας.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια σας.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
2 στο 21 Αυγούστου 2015

Καλωσόρισες φίλε μου.. Δεν θα μπορούσα “να αποφασίσω για σένα” αλλά είναι ξεκάθαρο το τι σκέφτεσαι… Η σειρά με την οποία παραθέτεις τα ποδήλατα έχει μια αντιστοιχία.. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πρώτο είναι πιο urban – trekking όσον αφορά στη γεωμετρία του, το δεύτερο πλησιάζει περισσότερο σε road και το τρίτο είναι road αλλά με διαφορετικό τιμόνι. Αυτό που θα πρέπει να δεις κατά τη γνώμη μου είναι ποια θέση οδήγησης σε εξυπηρετεί περισσότερο. Για παράδειγμα είχα γνωστό που ήθελε πολύ κούρσα μέχρι που αγόρασε και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να οδηγεί τόσο σκυφτά, την πούλησε και πήρα trekking. Οπότε θα σου πρότεινα για αρχή να κάνεις μια δοκιμή σε κάποιο από αυτά που κοιτάς και να αποφασίσεις πόσο % κούρσα θέλεις να είναι και πόσο % urban..
Δεν ξέρω αν πιάνεις το σκεπτικό μου αλλά ελπίζω να βοήθησα λίγο…

στο 22 Αυγούστου 2015

Αν ειχα να επιλεξω αναμεσα σ`αυτα τα τρια ποδηλατα τι να προτιμουσα με βαση τα περιφερειακα και την ποιοτητα ποδηλατου!Μηπως ισχυει σε ολα οτι πληρωνεις παιρνεις ή πληρωνεις και ονομα χωρις να κατονομασω?Οσο για το τι θελω % εχω αποφασισει ενα γρηγορο σχετικα ποδηλατο για αρκετα μεγαλες αποστασεις οχι ομως να ειναι καθαρα κουρσα!Βεβαια αν εχετε καποια αποψη για αλλο ποδηλατο  βε βαση τις προτιμησεις μου θα ηθελα να τη διαβασω!Ευχαριστω!!!

στο 28 Αυγούστου 2015

Τα περιφερειακά και στα 3 είναι “πολύ κοντά”. Για αυτό σε ρώτησα για το ποιο προτιμάς σαν γεωμετρία. Εγώ θα έπαιρνα το scott λόγω της θέσης οδήγησης του. Εναλλακτικά αν δεν θέλεις να “διπλώνεις” τόσο πάρε το giant που είναι επίσης αξιόλογο αλλά πιο όρθιο. Το ideal δεν θα το προτιμούσα ιδιαίτερα λόγω της γεωμετρίας του καθαρά. Τα άλλα δύο είναι πιο κατάλληλα για να γράφουν χιλιόμετρα με καλές ταχύτητες.

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 21 Αυγούστου 2015

Παρε 2 ποδηλατα , 1 road με γυριστο τιμονι και ενα mountain 29ari τροχο  να πηγαινεις βουνο και πολη.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 22 Αυγούστου 2015

Λιγο δυσκολο να παρω 2 ποδηλατα!Γι`αυτο προσπαθω να βρω κατι 2 σε 1 οσο δυσκολο κι αν ακουγεται αυτο!Ευχαριστω!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο