Ελάτε να γνωριστούμε

Ενημερώθηκε στο 10 Ιουνίου 2016 στο Συστηθείτε
91 στο 10 Μαΐου 2015

Η ενότητα αυτή έχει σκοπό να γνωριστούμε καλύτερα.. Η κοινότητα μας θέλουμε να είναι μια ενωμένη ομάδα… Ας γράψουμε λίγα λόγια για εμάς…

Ξεκινάω εγώ…

Λοιπόν εμένα με έχετε δει πρώτα από τα βίντεο στο YouTube…

Τιιιιιιι; Δεν είδες τα βίντεο μου;;;; Κάνε γρήγορα κλικ ΕΔΩ!

Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το ποδήλατο και πάντα μου άρεσε να μαθαίνω πως λειτουργούν τα πράγματα.
Γενικά, όχι μόνο στο ποδήλατο. Η ανάγκη μου αυτή να μάθω πράγματα με έχει κάνει να ψάχνω ότι μου παρακινεί το ενδιαφέρον.

Κάπου εκεί ήρθε και η ιδέα για τα βίντεο.. Πολλοί ήθελαν να τους δείξω πως γίνεται το ένα, πως γίνεται το άλλο και λέω “Και γιατί να μην τα δείξουμε σε πολύ κόσμο; Η γνώση είναι για να μοιράζεται απλόχερα…”
Έτσι προέκυψε το κανάλι στο YouTube.

Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο βίντεο αλλά θα έρθει σύντομα νέο. Υπήρξε μια περίοδος που δεν είχα καθόλου χρόνο για να ασχοληθώ.. Όπως οι περισσότεροι δεν φαντάζεστε ένα βίντεο των 10 λεπτών απαιτεί από εμένα γύρισμα διάρκειας 4 ωρών και άλλες 4 ώρες το μοντάζ… Ούτε και εγώ το φανταζόμουν στην αρχή :p

Κάποιες φορές βέβαια έχω και βοήθεια στο γύρισμα από φίλους..

Αρκετά όμως είπα για εμένα.. Για πες μας για εσένα…

  • Αρέσει στο μέλος
  • stergiosmb
  • Viktor
  • whitespy001
Απάντηση
0 στο 13 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια για τα βίντεο και για το φόρουμ! Καλή αρχή να έχετε και εύχομαι να αποκτήσει πολλά μέλη!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 13 Μαΐου 2015

Καλησπέρα και από εμένα! Ονομάζομαι Νεκτάριος! Θα ήθελα να χαιρετίσω τη λειτουργία του φόρουμ και του εύχομαι τα καλύτερα!  

Επειδή πρόσφατα “κληρονόμησα” ένα mtb ideal boomax (2008), το οποίο ήταν παροπλισμένο για δύο χρόνια, ξεκίνησα να ψάχνω οδηγίες και σχετικά βιντεάκια  για τη συντήρηση του με σκοπό την επαναφορά του σε μία καλή κατάσταση λειτουργίας. Έτσι με το ψάξιμο, έπεσα πάνω στο the bike guru, του οποίου τα βιντεάκια μου φάνηκαν πολύ κατανοητά ενώ οι αναλυτικές οδηγίες πολύ εύκολες για να μπορεί να τις εφαρμόσει κάποιος μόνος του. Περιττό να πω ότι τα είδα όλα μαζί! 😛 Ήδη κάποια από αυτά τα έχω εφαρμόσει και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!! 

Συγχαρητήρια για τη καλή δουλειά και πολλά και καλά βίντεο!!!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 13 Μαΐου 2015

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Μου δίνουν δύναμη να συνεχίζω!
Να είστε καλά και καλώς ορίσατε στην παρέα μας! Καλές βόλτες… 🙂

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 13 Μαΐου 2015

Το λοιπόν! εγώ είμαι ο Άγγελος 19 χρονών και είμαι καλά 😛 

Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τα ποδήλατα, από τα 10 μου νομίζω ούτε που θυμάμαι. Έχω φτιάξει αρκετά ποδήλατα και άλλα τόσα έχω χαλάσει :P. Να μην πω για τις τούμπες, αλλά αν δεν πέσεις δεν μαθαίνεις!

Από τα χέρια μου έχουν περάσει αρκετά mtb δυστυχώς γιατί τώρα που μπήκα σε street κλαίω που δεν ασχολήθηκα τόσα χρόνια! Μου έχουν κλέψει και 3 ποδήλατα, όχι μεγάλης αξίας. Πριν ένα μήνα πούλησα ένα clermont αρκετά καλό μπορώ να πω. Πλέον έχω μείνει μια παλιά κούρσα bridestone που χάριζε ένα παιδί και απλά ήθελε ξαράχνιασμα. 
Ορίστε και μια φωτογραφία του από την πρώτη του βόλτα μετά που το έφτιαξα. Ήθελε δουλίτσα αλλά χαλάλι. (handlebar tape δεν έχει γιατί δεν είχε έρθει από ebay).

Επίσης έχω μια ξεχασμένη από τον θεό κούρσα του 92 νομίζω favorit που ετοιμάζεται και αυτή σιγά σιγά… Αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 14 Μαΐου 2015

Welcome φίλε Άγγελε! Συγχαρητήρια για την ανακατασκευή που έκανες στο κουρσάκι σου. Αν έχεις κρατήσει υλικό από τη διαδικασία (πριν – μετά) θα ήταν πολύ όμορφο να μας έκανες μια παρουσίαση σε ένα θέμα στη κατηγορία “Δείξτε το project σας!”

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 14 Μαΐου 2015

Καλησπερα, το ονομα μου ειναι Κωστας, ειμαι 36 χρονων και ασχολουμαι με το ΜΤΒ απο τα 12 μου!
Αυτην την στιγμη εχω στην κατοχη μου 4 FS Giant και ενα Sport City της Giant! Ολα τα ποδηλατα μου τα εχω αναβαθμισει αρκετα τολμω να πω και…συνεχιζω!!
Συγχαρητηρια για το νεο forum και ελπιζω γρηγορα να γινουμε πολλοι!!

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 14 Μαΐου 2015

Γεια σου φίλε Κώστα γίγαντα, γιατί με τόσα giant θα είσαι πράγματι γίγαντας.. 😛
Καλωσόρισες στην παρέα μας! Καλό posting και καλές βόλτες! 🙂

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 14 Μαΐου 2015

Συγχαρητήρια και από εμένα εύχομαι καλή αρχή… είμαι ο Ερμής 20 ετών και ασχολούμαι με το ποδήλατο από μικρός.Το καμάρι εμένα είναι ένα Scott Voltage YZ 10

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
0 στο 14 Μαΐου 2015

Γεια σας κι απο μενα. Το ονομα μου ειναι Νικος και ειμαι 41 χρονων!  Εχω αφησει την ποδηλασία απο τα 19 οταν μου κλέψανε το κουρσακι μου. Τον τελευταιο καιρο ομως θελω να το ξαναβαλω στην ζωη μου κι εχω αρχησει το ψάξιμο στην αγορα και στο διαδύκτιο για την καλητερη επιλογή.

  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο
5 στο 14 Μαΐου 2015

Γεια σας φίλοι μου Ερμή και Νίκο! Καλωσορίσατε στην παρέα μας!

Ωραίο το εργαλείο σου φίλε Ερμή.. Έχει και ένας φίλος ένα παρόμοιο αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα βόλτα :p

Φίλε Νίκο και εγώ είχα αφήσει το ποδήλατο στα 16 για ένα Aprillia SX50 αλλά μετά κατάλαβα το λάθος μου.. Το ξαναέπιασα στα 19 και πραγματικά δεν πρόκειται να το βγάλω από τη ζωή μου ξανά! Ποτέ δεν είναι αργά για να ανακάμψει κανείς… Οι βόλτες προσφέρουν τρομερή ψυχική ηρεμία και διάθεση!

Καλές βόλτες φίλοι μου! 🙂

στο 16 Μαΐου 2015

ποτε θα κανετε εκεινο το βιντεο που να δειχνει πως να πλινουμε το ποδηλατο μας?

στο 16 Μαΐου 2015

Σκεφτόμουν αύριο να κάνω το γύρισμα, ανάλογα και με τον χρόνο μου πάντα… Θα δω, ίσως ανέβει από Δευτέρα στο YouTube!

στο 6 Ιουνίου 2015

καλησπερα σας…ειμαι ο Μανος.
ενα ευχαριστω γιατι με τα βιντεο καταφερα να κανω ενα γενικο σερβις σε ενα ποδηλατο που μου εδωσαν.
ελειπε το μπροστινο ντεραγιε, τα φρενα απο δαγκανες μεχρι μανετες ηταν για πεταμα,
λαστιχα σκασμενα ,γεματο αυτοκολλητα,κολλημενη αναρτηση μπροστα,βρωμικο πολυ…….κ.λ.π
ασχοληθηκα και δικαιωθικα…..το μονο που δεν εκανα, αφου το ειχα λυσει ηταν ενα φρεσκαρισμα στο χρωμα…δε πειραζει θα το ξαναλυσω δεν ειναι τιποτα!!!!!!
ευχαριστω για τη βοηθεια!!!!!!

στο 6 Ιουνίου 2015

Καλωσόρισες φίλε Μάνο στη παρέα μας. Χαίρομαι πραγματικά που τα βίντεο σου παρείχαν αυτή τη σημαντική βοήθεια. Να περάσεις όμορφα στο φόρουμ μας και καλές βόλτες σου εύχομαι. Με γεια το φρέσκο σου εργαλείο!

στο 9 Μαΐου 2016

Ειμαι ο ευθυμης απο κρητη. Εχω να πω για το φορουμ τα καλυτερα λογια,ολοι οσοι συμμετεχουν ειναι πολυ προθυμει να βοηθησουν σε καποιο προβλημα που εχει ενας ποδηλατης !!!!Για τον guru εχω να πω συγχαρητήρια για τα βίντεο που είμαι τόσο βοηθητικά και επίσης  συγχαρητήρια που όταν εγώ προσωπικά σε χρειαστω μου ανταποκρινεται γρήγορα όπως και όλοι σας !!!!Σας εύχομαι καλές βόλτες και καλα δρομολόγια!!!!!!!

Δείξε περισσότερες απαντήσεις
  • Αρέσει στο μέλος
Απάντηση
Άκυρο